Pariliitoksen muodostaminen Bluetooth®-laitteeseen (vain Bluetooth-mallit)

bluetooth®-laitteen ja bose®-tuotteen välille täytyy muodostaa pariliitos, jotta ne toimivat yhdessä. laitteet yhdistetään bluetooth®-teknologian avulla seuraavasti:

Pariliitos kuulokkeiden ja Bluetooth®-puhelimen välille.

kytke kuulokkeisiin virta painamalla virtapainiketta, kunnes vihreä tai keltainen virran merkkivalo syttyy. jos virran merkkivalo on punainen, akun virta on loppumassa ja bluetooth® on kytkeytynyt pois käytöstä virran säästämiseksi eikä sitä voida aktivoida.

Virta

Virran merkkivalo

aseta monitoimikytkin ylä- tai keskiasentoon (ei alas eli off-asentoon).

Monitoimikytkin

paina bluetooth®-painiketta kerran, jotta bluetooth® aktivoituu. bluetooth®-merkkivalo välähtää kahdesti jokaista virran merkkivalon välähdystä kohden.

Bluetooth®-toiminto

Bluetooth®-merkkivalo

aseta kuulokkeet pariliitostilaan pitämällä ohjausyksikön bluetooth®-painiketta painettuna vähintään viiden sekunnin ajan. bluetooth®-merkkivalo alkaa vilkkua hitaasti.

kytke puhelimen bluetooth® käyttöön. tämä toiminto löytyy yleensä valikosta nimeltä asetukset, yhdistä, langaton tai bluetooth®.

aktivoi puhelimen bluetooth®-valikosta toiminto, jonka avulla puhelin voi etsiä, hakea, löytää tai lisätä bluetooth®-laitteita.

Puhelin löytää kuulokkeet nimellä "BOSE A20" ja pyytää vahvistamaan pariliitoksen muodostamisen. Vahvista valitsemalla Yes (Kyllä) tai OK ja anna tarvittaessa tunnusluku/PIN-koodi 0000 (neljä nollaa).

bluetooth®-merkkivalo ja virran merkkivalo vilkkuvat samaan tahtiin sen merkiksi, että pariliitos on muodostettu.

Yhdistäminen uudelleen aiemmin liitettyyn puhelimeen

aseta monitoimikytkin ylä- tai keskiasentoon.

paina lyhyesti bluetooth®-painiketta kuulokkeiden ohjausyksikössä.

Huomautus: Kuulokkeet pyrkivät automaattisesti muodostamaan katkenneen yhteyden uudelleen viiden minuutin ajan sen jälkeen, kun yhteys puhelimeen on katkennut.