Puhelun soittaminen ja puheluun vastaaminen Bluetooth®-laitteilla

Liittyy tuotteisiin:

varmista ennen kuin soitat puhelun tai vastaat puheluun, että kuulokkeiden ja puhelimen välillä on pariliitos. lue lisää kohdasta pariliitos bluetooth®-laitteen kanssa. alla olevassa taulukossa on kuvattu, miten toimintoja voi hallita bluetooth-painikkeen avulla:

puhelun soittaminen:
valitse puhelinnumero puhelimestasi. puhelu yhdistyy automaattisesti kuulokkeisiin.

äänikehotteiden aktivointi (jos käytettävissä):
when there are no active or incoming calls, briefly press the bluetooth function buttonjos puhelimella voi soittaa puheluita äänikomennolla, paina bluetooth®-painiketta.

puheluun vastaaminen:
paina lyhyesti bluetooth-painiketta. kun saat puhelun, kuulokkeista kuuluu lyhyt piippaus.

puhelun lopettaminen:
paina lyhyesti bluetooth-painiketta. kun puhelu on lopetettu, kuulokkeista kuuluu kaksi lyhyttä piippausta.

saapuvan puhelun hylkääminen:
press the bluetooth function buttonjos puhelimella voi soittaa puheluita äänikomennolla, paina bluetooth®-painikettasekunnin ajan.

uudelleensoitto viimeksi valittuun numeroon:
when there are no active or incoming calls, press the bluetooth function buttonjos puhelimella voi soittaa puheluita äänikomennolla, paina bluetooth®-painikettanopeasti kaksi kertaa peräkkäin. toiminto ei onnistu toisen puhelun tai saapuvan puhelun aikana.

äänen siirtäminen matkapuhelimeen:
paina puhelun aikana bluetooth-painiketta 3–4 sekunnin ajan. ääni siirtyy matkapuhelimeen, mutta bluetooth-yhteys ei kuitenkaan katkea.

Bluetooth-painike

Puhelua voidaan jatkaa kuulokkeiden välityksellä, vaikka kuulokkeet olisi irrotettu Intercom-järjestelmästä. Puhelun loputtua kuulokkeet sammuvat automaattisesti noin kolmen sekunnin kuluessa puhelun päättymisestä. Jos haluat käyttää kuulokkeita ulkoisten äänilähteiden kuuntelemiseen tai puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen ilman, että ne on yhdistetty Intercom-järjestelmään, suosittelemme automaattisen sammutuksen poistamista käytöstä, jotta kuulokkeet toimivat häiriöttä. Katso lisäohjeita kohdasta Ohjausmoduulin toimintokytkinten asetusten määrittäminen.