90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Puhelun soittaminen ja puheluun vastaaminen Bluetooth®-laitteilla

Liittyy tuotteisiin:

varmista ennen kuin soitat puhelun tai vastaat puheluun, että kuulokkeiden ja puhelimen välillä on pariliitos. lue lisää kohdasta pariliitos bluetooth®-laitteen kanssa. alla olevassa taulukossa on kuvattu, miten toimintoja voi hallita bluetooth-painikkeen avulla:

puhelun soittaminen:
valitse puhelinnumero puhelimestasi. puhelu yhdistyy automaattisesti kuulokkeisiin.

äänikehotteiden aktivointi (jos käytettävissä):
when there are no active or incoming calls, briefly press the bluetooth function buttonjos puhelimella voi soittaa puheluita äänikomennolla, paina bluetooth®-painiketta.

puheluun vastaaminen:
paina lyhyesti bluetooth-painiketta. kun saat puhelun, kuulokkeista kuuluu lyhyt piippaus.

puhelun lopettaminen:
paina lyhyesti bluetooth-painiketta. kun puhelu on lopetettu, kuulokkeista kuuluu kaksi lyhyttä piippausta.

saapuvan puhelun hylkääminen:
press the bluetooth function buttonjos puhelimella voi soittaa puheluita äänikomennolla, paina bluetooth®-painikettasekunnin ajan.

uudelleensoitto viimeksi valittuun numeroon:
when there are no active or incoming calls, press the bluetooth function buttonjos puhelimella voi soittaa puheluita äänikomennolla, paina bluetooth®-painikettanopeasti kaksi kertaa peräkkäin. toiminto ei onnistu toisen puhelun tai saapuvan puhelun aikana.

äänen siirtäminen matkapuhelimeen:
paina puhelun aikana bluetooth-painiketta 3–4 sekunnin ajan. ääni siirtyy matkapuhelimeen, mutta bluetooth-yhteys ei kuitenkaan katkea.

Bluetooth-painike

Puhelua voidaan jatkaa kuulokkeiden välityksellä, vaikka kuulokkeet olisi irrotettu Intercom-järjestelmästä. Puhelun loputtua kuulokkeet sammuvat automaattisesti noin kolmen sekunnin kuluessa puhelun päättymisestä. Jos haluat käyttää kuulokkeita ulkoisten äänilähteiden kuuntelemiseen tai puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen ilman, että ne on yhdistetty Intercom-järjestelmään, suosittelemme automaattisen sammutuksen poistamista käytöstä, jotta kuulokkeet toimivat häiriöttä. Katso lisäohjeita kohdasta Ohjausmoduulin toimintokytkinten asetusten määrittäminen.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.