Pariliitoksen muodostaminen Bluetooth®-laitteeseen (vain Bluetooth-mallit)

Liittyy tuotteisiin:

Ensimmäisen laitteen yhdistäminen

kytke kuulokkeisiin virta virtakytkimestä.

Virta

Varmista, että toissijaisen äänilähteen valitsin on asennossa MUTE tai MIX (ei OFF).

Virran merkkivalo palaa vihreänä tai keltaisena pariston varaustason mukaan. Jos merkkivalo on punainen, paristo on lähes tyhjä ja se täytyy vaihtaa.

bluetooth-merkkivalo vilkkuu violettina sen merkiksi, että kuulokkeet ovat pariliitostilassa.

huomautus: kun kuulokkeisiin kytketään virta ensimmäisen kerran, ne menevät automaattisesti pariliitostilaan ja bluetooth-merkkivalo vilkkuu violettina. tämä tapahtuu vain ensimmäisen virran kytkemisen yhteydessä.

siirry yhdistettävän laitteen bluetooth-valikkoon ja varmista, että bluetooth-toiminto on käytössä.

valitse bluetooth-laiteluettelosta bose a20.

bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä pariliitoksen muodostamisen ajan, ja kun yhteys on muodostettu, laite antaa merkkiäänen.

huomautus: jos kuulokkeita ei käytetä viiteen minuuttiin, ne poistuvat automaattisesti pariliitostilasta ja bluetooth-merkkivalo sammuu. bluetooth-toiminto kytketään uudelleen käyttöön painamalla bluetooth-painiketta.

Bluetooth-painike

Pariliitos toisen laitteen kanssa

Kuulokkeista voidaan muodostaa laitepari enintään kahdeksan laitteen kanssa. Pariliitos uusien laitteiden kanssa muodostetaan seuraavasti:

pidä bluetooth-painike painettuna yhden sekunnin ajan, jotta kuulokkeet menevät pariliitostilaan. bluetooth-merkkivalo vilkkuu violettina.

siirry yhdistettävän laitteen bluetooth-valikkoon ja varmista, että bluetooth-toiminto on käytössä.

valitse bluetooth-laiteluettelosta bose a20. bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä, kun pariliitosta muodostetaan.

Huomautus: Jos kuulokkeita ei käytetä viiteen minuuttiin, ne poistuvat automaattisesti pariliitostilasta.

Siirtyminen yhdistetystä laitteesta toiseen

kuulokkeisiin voi yhdistää kaksi bluetooth-laitetta samaan aikaan. vain yhtä laitetta voidaan kuunnella.

kun haluat siirtyä yhdistetystä bluetooth-laitteesta toiseen, keskeytä toisto aiemmin kuuntelemastasi laitteesta ja aloita toisto toisesta.

varmista yhteys laitteesi bluetooth-laiteluettelosta.

huomautus: vastaanotettavat ja soitettavat puhelut vaimentavat automaattisesti kaikki toissijaiset äänilähteet (kun toissijaisen äänilähteen valitsin on mute- tai mix-asennossa). bluetooth-puhelun aikana kuulet sekä intercomin että puhelun.