Ohjausmoduulin toimintokytkinten asetusten määrittäminen

Liittyy tuotteisiin:

Toimitettaessa kuulokkeissa on tehtaalla asetetut oletusasetukset. Jos haluat muuttaa näitä oletusasetuksia, voit vaihtaa ohjausmoduulin paristotilassa olevien toimintokytkinten asetuksia.

Paristotilan avaaminen

Paina voimakkaasti uritetusta kohdasta ja liu'uta kansi alas. Kansi on kiinnitetty moduuliin. Älä yritä irrottaa sitä.

Huomautus: Paristotilan kannen on tarkoitus pysyä tiukasti kiinni. Kannen avaaminen saattaa edellyttää voimakastakin painamista.

Toimintokytkimet

Toimintokytkinten hallinta: Priority (BT-AUX), Intercom (MON-ST), Auto On -toiminto ja Auto Off -toiminto.

Auto On -toimintoa voi käyttää ainoastaan lentokoneen virtaa käyttävissä malleissa.

Intercom (MON-ST) -vaihtoehto on käytettävissä ainoastaan kaksikanavaista ääntä tai Intercom-stereoäänijärjestelmää tukevissa kuulokekokoonpanoissa.

priority (bt-aux) -vaihtoehto on käytettävissä ainoastaan bluetooth®-kuulokkeissa.

Toimintokytkinten asetusten vaihtaminen

Avaa paristotila.

Jos paristot ovat paikoillaan, irrota ne. Voit tarkastella kytkinten asetuksia paristotilassa tai vaihtaa niitä.

Voit vaihtaa kytkimien asetusta siirtämällä kytkintä varovasti kynän tai pienen, tasapäisen ruuvitaltan avulla.

Seuraavassa taulukossa on kuvattu kytkinten mahdolliset asetukset, oletusasetukset sekä kunkin toimintokytkimen tarkoitus.

priority (vain bluetooth-kuulokkeissa):
ensisijaisen äänilähteen määrittäminen kahdesta äänilähteestä. valitse vaihtoehto bt, jos haluat asettaa langattoman bluetooth-yhteyden etusijalle. valitse vaihtoehto aux, jos haluat asettaa kaapelilla muodostettavan yhteyden etusijalle.

intercom (vain kaksikanavaista ääntä tai intercom-stereoäänijärjestelmää tukevissa kuulokekokoonpanoissa):
useimmat kokoonpanot on asetettu tehtaalla tukemaan monoäänijärjestelmiä (ääni kuuluu kumpaankin korvaan). valitse stereoasetus (st), jos lentokoneessasi on intercom-stereoäänijärjestelmä.

auto on (vain lentokoneen virtaa käyttävissä kuulokkeissa):
oletuksena käytössä. kuulokkeet kytkeytyvät toimintaan, kun lentokoneen virta käynnistetään. jos haluat poistaa auto on -toiminnon käytöstä, käännä kytkin off-asentoon. kun kytkin on off-asennossa, käyttäjän on itse kytkettävä kuulokkeisiin virta.

auto off:
oletuksena käytössä. kuulokkeet sammuvat automaattisesti, kun ne ovat olleet käyttämättöminä 3–9 minuuttia. jos haluat poistaa auto off -toiminnon käytöstä, käännä kytkin off-asentoon. kun kytkin on off-asennossa, käyttäjän on itse sammutettava kuulokkeet.