Langattomat SoundSport-kuulokkeet

Myynnissä 2022–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)
Sovellus
ääni
Akku
Bluetooth®
Virta
Ohjaus
Mikrofoni
Asennus

Jos avaat Bose connec tapappin iOS- tai Android devic -laitteessasi, mutta Bose Bluetooth -tuotteesi ei ole foudorin, kokeile seuraavia toimia:

Ääni puuttuu vasemmasta tai oikeasta korvasta, kun kuuntelet laitetta. Kokeile seuraavia toimia:

This is normal: Lähteiden vaihtaminen voi kestää hetken, jos molemmat lähteet ovat käytössä. Tänä aikana saattaa vaikuttaa siltä, että uusi lähde on keskeytetty tai kuulokkeesta ei kuulu ääntä.

Jos laitteessa ilmenee häiriöitä, rätinää, staattista kohinaa tai odottamatonta huonoa äänenlaatua:

Jos Bose-tuotteesi ääni katoaa, kun soitat sitä käyttäessäsi virtuaalisten online-kokoussovelluksessa (esim. Skype, tiimit, zoomaus jne.). Kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteesta kuuluu liian korkeita matalia taajuuksia, äänenlaatu voi olla tilava, vaimea tai vaikea kuulla. Voit vähentää bassovastetta ja/tai lisätä diskantin vastetta seuraavasti:

Jos et kuule tuotteestasi tarpeeksi matalataajuista ääntä, äänenlaatu voi olla säihkyä, kitkurista tai täyteläistä. Jos haluat lisätä bassovastetta tai vähentää diskantin vastetta, kokeile seuraavia toimia:

Jos laite näyttää olevan asennettu oikein, mutta se ei tuota ääntä, kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteesta kuuluu ääntä, se toistetaan epätasaisesti tai se kuulostaa katkolliselta, kokeile seuraavia toimia:

Aukoton toisto takaa saumattoman kuuntelukokemuksen siirryttäessä kappaleista toiseen. Joissakin tilanteissa kappaleiden välissä voi olla pieni rako tai hetki, jolloin ääntä ei kuulu. Tarkista alla olevista tiedoista, tukeeko portaaton toisto kuuntelukokemusta.

Jos jokin laitteen kaiuttimista leikkaa, on hiljaista tai äänenlaatu on huono, kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteesta kuuluu naksahdus, pyörreääni, värinä tai muu epätavallinen ääni, kokeile seuraavaa:

Jos laitteen äänenvoimakkuus on heikko tai hiljaisempi kuin normaali, kokeile seuraavia toimia:

Jos puhelun toisessa päässä oleva henkilö kuulee naksahduttavan äänen, kun säädät Bose-tuotteen Bluetooth-äänenvoimakkuutta, kokeile seuraavia toimia:

Jos laite on kytketty verkkovirtaan latausta varten, mutta akun varaustaso ei nouse tai laite ei osoita, että akku latautuu:

Jos akun lataustaso tyhjenee odotettua nopeammin, kokeile seuraavaa:

Jos järjestelmä ilmoittaa, että akku latautuu, mutta ei koskaan ilmaisee, että lataus on valmis, kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteen ja liitetyn äänilaitteen välinen Bluetooth-yhteys on luotettava vain lyhyen kantaman sisällä laitteesta, kokeile seuraavia toimia:

Jos Bose-kaiuttimen tai kuulokkeiden yhdistäminen Bluetooth-laitteeseen, kuten älypuhelimeen, tablet-laitteeseen, kannettavaan tietokoneeseen tai televisioon ei onnistu, kokeile seuraavia asioita.

Jos Bluetooth-yhteys on järjestelmän ja liitetyn laitteen välillä (esim. Kannettava tietokone, älypuhelin tai Bose-sovellus) on katkonainen tai se katoaa odottamatta. Kokeile seuraavia toimia:

Järjestelmän akun merkkivalo vilkkuu keltaisena latauksen aikana ja lakkaa vilkkumasta, kun akku on ladattu täyteen. Jos valo ei lakkaa vilkkumasta latauksen aikana, kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteen virta tuntuu katkonaiselta tai se käynnistyy ja sammuu odottamatta, kokeile seuraavia toimia:

Jos järjestelmä ilmoittaa, että akku latautuu, mutta ei koskaan ilmaisee, että lataus on valmis, kokeile seuraavia toimia:

Jos laite on liitetty virtalähteeseen, mutta se ei näytä saavan virtaa, kokeile seuraavia toimia:

Jos Bose-kuulokkeiden vastaus- ja lopetuspainike ei lopeta puheluita, kokeile seuraavia toimia:

Jos et voi käyttää laitetta Applen Siri-ääniavustajan kanssa, kokeile seuraavia toimia:

Jos et voi säätää kuulokkeeseen liitetyn laitteen äänenvoimakkuutta kuulokkeen säätimillä, kokeile seuraavia toimia:

Kokeile seuraavaa tämän ongelman ratkaisemiseksi:

Jos painat laitteen painikkeita, mutta ne eivät vastaa tai eivät ohjaa laitetta odotetulla tavalla, kokeile seuraavia toimia:

Jos puhelun toisessa päässä oleva henkilö kuulee naksahduttavan äänen, kun säädät Bose-tuotteen Bluetooth-äänenvoimakkuutta, kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteen mikrofoni havaitsee äänesi hiljaisesti tai lisää melua, jonka vuoksi muiden on vaikea ymmärtää sinua puhelun aikana, kokeile seuraavia toimia:

Jos et ymmärrä sinua, kuulet taustaääniä ja/tai ääni vääristyy puhelun aikana Bose-tuotetta käytettäessä, kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteen mikrofoni ei vastaa ääntäsi tai ihmiset eivät kuule puhuvan, kun soitat puheluita laitteella, kokeile seuraavia toimia:

Jos laitteen mikrofoni havaitsee äänesi epäjohdonmukaisesti tai jos ihmiset sanovat, että olet leikinnyt ja ulkona soittaessasi puheluita laitteen avulla, kokeile seuraavia toimia:

Jos et voi käynnistää tai päivittää Bose-tuotetta tai -sovellusta, kokeile seuraavia toimia:

Jos et voi yhdistää laitetta laitteeseen NFC-tekniikalla (Near-Field Communication), kokeile seuraavia toimia: