Langattomat SoundSport-kuulokkeet

Myynnissä 2022–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Musiikin toisto ei ole portaaton

Aukoton toisto takaa saumattoman kuuntelukokemuksen siirryttäessä kappaleista toiseen. Joissakin tilanteissa kappaleiden välissä voi olla pieni rako tai hetki, jolloin ääntä ei kuulu. Tarkista alla olevista tiedoista, tukeeko portaaton toisto kuuntelukokemusta.

Ääniraitojen siirtymät eivät ole portaattomia, kun ryhmittelet Bluetooth-laitteen SimpleSync-toiminnolla.

Kun ryhmittävät Bluetooth-kaiuttimen tai -kuulokkeet Bose Music -sovellusta tukevaan tuotteeseen SimpleSync -toiminnon avulla, et pääse siirtymään saumattomasti kummankin laitteen raitojen välillä. Kehitteillä on tuleva tuotepäivitys, joka mahdollistaa kaiuttimien ja/tai kuulokkeiden ryhmittämisen aukottoman toiston.