Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.

Ostoskori

Ohjeita tuotteiden ostamiseen

Täällä on hyödyllistä tietoa Bose®-tuotteiden ostamisesta verkossa ja ohjeita kansainvälisille asiakkaille.

Evästeiden salliminen

Evästeiden salliminen

Eväste on pieni tiedosto, jonka avulla verkkosivusto tallentaa tietoa vierailuista. Bose suosittelee, että sallit evästeet selaimesi asetuksissa, jotta voit lisätä ostoskoriin tuotteita ja viimeistellä niiden tilauksen. Evästeasetukset voi määrittää niin, että selain hyväksyy ne ainoastaan tietyistä lähteistä. Lisätietoa evästeiden keräämistä henkilötiedoista on täällä. Evästeet eivät anna Boselle pääsyä tietokoneesi muihin tietoihin.

Saat lisätietoa evästeistä napsauttamalla Ohje-osiota selainikkunan yläosasta.

Ostosten maksaminen

Tuotteen ostaminen Bose.eu-sivustosta onnistuu helposti vain muutaman vaiheen kautta. Kun olet lisännyt koriin tuotteen, näet tilauksen yhteenvedon ja suositellut lisätarvikkeet. Voit jatkaa ostosten tekemistä, tallentaa ostoskorin tai siirtyä kassalle. Kun olet valmis, valitse SIIRRY KASSALLE ja käy läpi seuraavat vaiheet:

• Toimitus ja laskutus: Valitse toimitustapa ja anna toimitus- ja laskutustiedot.
  • Maksaminen: Valitse maksutapa.
  • Tilauksen tarkistaminen ja lähettäminen: Tarkista tilauksesi tiedot sekä toimitus- ja maksutiedot. Lähetä tilaus napsauttamalla LÄHETÄ TILAUS -painiketta.
  • Tilausvahvistus: Kun tilaus on lähetetty, saat tilausnumeron sen seurantaa varten.

Kaikki maksutapahtumat Bose.eu-sivustossa ovat turvallisia ja suojattuja. Suojaamme henkilökohtaisia tietojasi verkossa eri tavoin.

Tilausohjeet kansainvälisille asiakkaille

Jos haluat tilata tuotteita toiseen maahan, siirry Bose Worldwide -sivustoon.