90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi monella eri tavalla Bose.fi-sivustossa:

Pankki tai luottokorttiyhtiö tekee maksusummasta katevarauksen, kun tilaus on tehty. Summa veloitetaan tililtäsi, kun tilaus on lähetetty.

Huomautus: Katevarauksen summa ei ole käytettävissä muihin ostoksiin. Jos tilaus peruutetaan, katevaraus raukeaa pankkisi tai luottokorttiyhtiösi ehtojen mukaisesti.

PayPal on helppo ja turvallinen tapa maksaa ostoksia verkossa. Sen avulla voit maksaa luottokortilla tai tilisiirrolla paljastamatta tilinumeroitasi maksun vastaanottajalle. Kun yhdistät luottokorttisi tai pankkitilisi PayPal-tiliin, sinun ei tarvitse antaa kortin numeroa tai osoitettasi verkkokaupassa. Riittää, että kirjaudut sisään PayPaliin ja maksat ostoksen muutamalla napsautuksella.

Klarnan ansiosta voit ostaa tuotteen nyt ja maksaa myöhemmin. Jaa maksu osiin kätevillä ja huolettomilla maksuvaihtoehdoilla. Klarna on helppo ja turvallinen käyttää, eikä se peri korkoja. Voit käyttää haluamaasi luotto- tai debit-korttia, ja saat muistutuksen seuraavasta maksuerästä.

Tarjolla on erilaisia Klarna-maksuvaihtoehtoja maksutapahtuman kokonaissumman mukaan. Kun valitset maksutavaksi Klarnan, maksutapahtumaasi lisätään palvelumaksu. Palvelumaksun suuruus määritellään prosenttiosuutena maksutapahtuman kokonaissummasta. Valitse kassalla vaihtoehto maksa myöhemmin, jos haluat maksaa Klarnalla.

Klarnan 4 korotonta maksuerää
Jaa ostoksesi neljään maksuerään. Anna luotto- tai debit-korttisi tiedot, niin korttiasi veloitetaan automaattisesti kahden viikon välein. Luottotietojasi ei tarkisteta, eikä mitään kuluja peritä, jos maksat laskun ajallaan. Lue lisää.