90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Toissijaisen äänilähteen valitsimen käyttö

Liittyy tuotteisiin:

Jos olet yhdistänyt kuulokkeeseen yhden tai useampia toissijaisia äänilähteitä, sinun on valittava, miten haluat kuulla niitä. Voit valita, miten kuulet toissijaisia äänilähteitä ohjausyksikössä sijaitsevan toissijaisen äänilähteen valitsimen avulla.

Valitsimen voi asettaa kolmeen asentoon: MUTE, MIX ja OFF.

asento

toiminto

Intercom-ääni on etusijalla toissijaiseen äänilähteeseen nähden

kuvaus

Jos järjestelmä havaitsee Intercom-äänisignaalin, se vaimentaa tilapäisesti kaikki toissijaiset äänilähteet. Kun Intercom-äänen lähetys lakkaa, toissijainen äänilähde kytkeytyy takaisin päälle. 

asento

toiminto

Intercom-ääni kuuluu samanaikaisesti toissijaisen äänilähteen kanssa

kuvaus

Intercom-ääni sekä toissijaisen äänilähteen ääni kuuluvat samanaikaisesti. Järjestelmään yhdistetyn laitteen äänentoisto jatkuu myös Intercom-viestinnän aikana.

Huomautus: MIX-tilassa voi kuunnella samanaikaisesti enintään kahta äänilähdettä: Intercom-järjestelmää sekä yhtä toissijaista äänilähdettä.

asento

toiminto

vain intercom-järjestelmän ääni kuuluu

huomautus: off-tilassa bluetooth®-yhteys ja kaikki antennit ovat pois käytöstä.

kuvaus

vain intercom-järjestelmän ääni kuuluu. kaikki toissijaiset äänilähteet ovat pois käytöstä.

huomautus: jos valitset off-tilan, kun kuulokkeet ovat yhdistettynä bluetooth-äänilähteeseen, voit joutua muodostamaan bluetooth-yhteyden uudestaan seuraavan kerran, kun kytket kuulokkeet päälle.

Huomautus: Vain yhtä toissijaista äänilähdettä voidaan kuunnella kerrallaan. Toissijaisen äänilähteen ääni ei missään tilanteessa ole etusijalla Intercom-viestintään nähden.

huomautus: vastaanotettavat ja soitettavat puhelut vaimentavat automaattisesti toissijaisen äänilähteen, kun toissijaisen äänilähteen valitsin on mute- tai mix-asennossa. bluetooth-puhelun aikana kuulet sekä intercomin että puhelun.

Lisätietoja toissijaisten äänilähteiden etusijajärjestyksen määrittämisestä on kohdassa Ohjausmoduulin toimintokytkinten asetusten määrittäminen.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.