Radion kuunteleminen

Liittyy tuotteisiin:

Radion taajuusalueen valitseminen

käynnistä radio painamalla kaukosäätimen radio-painiketta. järjestelmä valitsee automaattisesti viimeksi valitun radioaseman. kun järjestelmään on kytketty virta, voit vaihtaa fm- ja am-taajuusalueen välillä painamalla radio-painiketta.

Radio

FM/AM-radion kuunteleminen

Jos valitset FM-radion, kuunneltavan radioaseman RDS-tiedot näytetään. Toimintoa ohjataan asetusvalikon RADIO TEXT -asetuksen avulla.

Voit poistaa RDS-toiminnon käytöstä vaihtamalla RADIO TEXT -asetukseksi OFF. Tällöin vain taajuus näkyy. Lisätietoja on kohdassa RDS-toiminnon ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

FM/AM-aseman virittäminen

kun virität radioaseman painamalla radio-, haku/raita- tai tune/playlist-painiketta, taajuus tulee näkyviin näytön keskelle.

voit etsiä radiokanavia, joiden signaali on vahva, kaukosäätimen haku/raita-painikkeiden avulla

Haku/raita

tune/playlist-painikkeiden avulla voit virittää radiokanavia manuaalisesti. pitämällä painettuna voit vaihtaa taajuutta nopeasti.

Tune/Playlist