RDS-toiminnon kytkeminen käyttöön ja pois käytöstä

Liittyy tuotteisiin:

Tämän asetuksen avulla valitaan, näyttääkö järjestelmä RDS-tietoja. RDS-järjestelmän kautta lähetetään radion kuuntelijoille hyödyllisiä tietoja, kuten radioaseman nimi, ohjelmatietoja ja kellonaika. RDS-tietoja lähetetään vain FM-lähetyksissä. Kaikissa FM-lähetyksissä RDS-tietoja ei välttämättä ole. Tiedot näytetään vain, jos lähetys sisältää RDS-tietoja.

RDS-ominaisuuden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

paina kaukosäätimen alarm setup / menu -painiketta ja pidä painike painettuna, kunnes teksti -setup menu- (asetusvalikko) tulee näkyviin.

Alarm Setup/Menu

paina tune/playlist > kaksi kertaa, kunnes teksti -radio text- (radioteksti) tulee näkyviin.

Tune/Playlist >

määritä toiminto käyttöön (on) tai pois käytöstä (off) time –- ja time +-painikkeilla.

Time –

Time +

voit poistua asetusvalikosta painamalla alarm setup / menu-painiketta tai odottamalla 10 sekuntia, minkä jälkeen asetusvalikko poistuu näkyvistä automaattisesti.