UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

AUX-tuloliitännän käyttäminen

A20® Aviation -kuulokkeissa on 3,5 mm:n AUX-äänitulo, jonka avulla niitä voi käyttää ulkoisen äänilähteen, kuten kannettavan GPS-laitteen tai äänilaitteen, kanssa. Liitäntä on ohjausyksikön pohjassa.

Kuulokkeisiin kuuluu 3,5 mm:n sovitinkaapeli, jota käytetään ulkoisen äänilähteen liittämiseen. Kytke sovitinkaapelin toinen pää laitteen kuulokeliitäntään ja toinen pää kuulokkeiden AUX-äänituloon.

huomautus: tämä ominaisuus ei toimi, ellei monitoimi-/äänilähdejärjestyskytkin ole käytössä (ylä- tai keskiasennossa).

Monitoimi-/äänilähdejärjestyskytkin

Äänilähteiden järjestys

A20 Aviation -kuulokkeissa voi valita kuunneltavien äänilähteiden tärkeysjärjestyksen. Lisätietoja on kohdassa Monitoimi-/äänilähdejärjestyskytkimen käyttäminen.

Huomautus: Kun kuulokkeita käytetään ainoastaan paristoilla eikä niitä ole kytketty Intercom-järjestelmään, ne sammuvat silloinkin, kun ääntä toistetaan ulkoisesta äänilähteestä. Jos haluat kuunnella kuulokkeilla ulkoisia äänilähteitä tai käyttää niitä langattomina Bluetooth-kuulokkeina puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen ilman, että ne on liitetty Intercom-järjestelmään, Auto Off -toiminto kannattaa kytkeä pois päältä. Näin kuulokkeet toimivat häiriöttä. Lisätietoja on kohdassa Ohjausmoduulin toimintokytkinten asetusten määrittäminen.