90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

AUX-tuloliitännän käyttäminen

A20® Aviation -kuulokkeissa on 3,5 mm:n AUX-äänitulo, jonka avulla niitä voi käyttää ulkoisen äänilähteen, kuten kannettavan GPS-laitteen tai äänilaitteen, kanssa. Liitäntä on ohjausyksikön pohjassa.

Kuulokkeisiin kuuluu 3,5 mm:n sovitinkaapeli, jota käytetään ulkoisen äänilähteen liittämiseen. Kytke sovitinkaapelin toinen pää laitteen kuulokeliitäntään ja toinen pää kuulokkeiden AUX-äänituloon.

huomautus: tämä ominaisuus ei toimi, ellei monitoimi-/äänilähdejärjestyskytkin ole käytössä (ylä- tai keskiasennossa).

Monitoimi-/äänilähdejärjestyskytkin

Äänilähteiden järjestys

A20 Aviation -kuulokkeissa voi valita kuunneltavien äänilähteiden tärkeysjärjestyksen. Lisätietoja on kohdassa Monitoimi-/äänilähdejärjestyskytkimen käyttäminen.

Huomautus: Kun kuulokkeita käytetään ainoastaan paristoilla eikä niitä ole kytketty Intercom-järjestelmään, ne sammuvat silloinkin, kun ääntä toistetaan ulkoisesta äänilähteestä. Jos haluat kuunnella kuulokkeilla ulkoisia äänilähteitä tai käyttää niitä langattomina Bluetooth-kuulokkeina puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen ilman, että ne on liitetty Intercom-järjestelmään, Auto Off -toiminto kannattaa kytkeä pois päältä. Näin kuulokkeet toimivat häiriöttä. Lisätietoja on kohdassa Ohjausmoduulin toimintokytkinten asetusten määrittäminen.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.