Järjestelmän päivitys

Ennen aloittamista

Näin päivität järjestelmäsi:

• Jos järjestelmään on kiinnitetty lisävarusteena myytävä akku, järjestelmän akun varaustason on oltava vähintään 30 %. Katso kohta Akun varaustason tarkistaminen. Kun varaustaso on 30 %, järjestelmän voi päivittää akkuvirralla tai verkkovirralla. Verkkovirran käyttöä suositellaan
  • Edellyttää tietokonetta, joka on yhteydessä internetiin
  • USB-A–USB-micro-B-johto vaaditaan

Päivityksen asentaminen

Avaa tietokoneessa verkkoselain ja siirry osoitteeseen btu.bose.com. Pidä verkkoselain auki koko asennuksen ajan.

Lue Bose Updater -päivitysohjelman käyttöehdot ja napsauta Hyväksy ja jatka, jos haluat käynnistää päivitysohjelman.

Lataa päivitysohjelma napsauttamalla Lataa.

Jos verkkoselaimesi tarjoaa latausvaihtoehtoja, valitse Suorita. Muussa tapauksessa avaa tiedosto latauksen jälkeen.

Yhdistä USB-johto tietokoneesta tuotteesi SERVICE-liitäntään.

Käännä järjestelmän virtakytkin ylä-/ON-asentoon.

Valitse Ota muutokset käyttöön. (Huom. Jos päivitystä ei ole saatavilla, päivitysohjelma ilmoittaa tuotteesi olevan ajan tasalla.)

Kun järjestelmä on päivitetty, voit irrottaa tuotteen tietokoneesta.