MAKSUTON normaali toimitus 1 viikko ja 90 päivän riskitön kokeiluaika.

Akun varaustason tarkastaminen

Liittyy tuotteisiin:

Kun lisävarusteena saatava akku on kytketty, järjestelmän virtakytkimen vieressä oleva virran merkkivalo vilkkuu ja näyttää akun jäljellä olevan varaustason, kun virta kytketään päälle.

Voit tarkistaa akun varaustason milloin tahansa myös painamalla tuloliitäntä 3 -osion Bluetooth-painiketta kaksi kertaa.

Alla olevasta taulukosta näet merkkivalon tilan ja sitä vastaavan akun varaustason.

Sininen: Vilkkuu 4 kertaavaraus 75–100 %
Sininen: Vilkkuu 3 kertaavaraus 50–74 %
Sininen: Vilkkuu 2 kertaavaraus 25–49 %
Sininen: Vilkkuu 1 kerranvaraus 10–24 %
Punainen: Vilkkuu 1 kerranvaraus alle 10 %