Ohjauspainikkeiden käyttö

Ohjauspainikkeet sijaitsevat kaiuttimen yläosassa. Seuraavassa kuvataan jokainen painike ja niiden toiminnot.

Virtapainike:

Käynnistää ja sammuttaa kaiuttimen.

Kun kaiuttimen virta on päällä, voit tarkistaa akun lataustilan pitämällä painiketta painettuna.

Bluetooth®:

voit valita bluetooth-lähteen painamalla tätä painiketta (aux-tilassa).

Pidä painike painettuna, kun haluat valmistella kaiuttimen pariliitosta varten.

kun ääni-ilmoitukset ovat päällä, kuulet painiketta painamalla parhaillaan yhdistettynä olevat bluetooth-laitteet. paina painiketta uudelleen (kolmen sekunnin kuluessa), niin laite muodostaa yhteyden pariliitosluettelon seuraavaan laitteeseen.

Tyhjennä kaiuttimen muisti pitämällä painiketta painettuna 10 sekunnin ajan.

AUX:

voit valita aux-lähteen painamalla tätä painiketta (bluetooth-tilassa).

Toisto/tauko:

kun kaiutin on bluetooth-tilassa: toista tai keskeytä toisto painamalla kerran, siirry eteenpäin painamalla kaksi kertaa ja siirry taaksepäin painamalla kolme kertaa. huomautus: kaikki laitteet eivät välttämättä tue näitä toimintoja.

Kun kaiutin on AUX-tilassa: mykistä tai poista mykistys painamalla kerran.

Kun kaiutin on kielivalintatilassa: voit valita haluamasi kielen pitämällä painiketta painettuna.

Miinus (-):

Vähennä äänenvoimakkuutta.

Tätä painiketta painamalla voi myös selata ääni-ilmoitusten kielivaihtoehtoja. Lisätietoja aiheesta on kohdassa Äänikehotteiden kielen valinta.

Plus (+):

Lisää äänenvoimakkuutta.

Tätä painiketta painamalla voi myös selata ääni-ilmoitusten kielivaihtoehtoja. Lisätietoja aiheesta on kohdassa Äänikehotteiden kielen valinta.