Äänikehotteiden kielen valinta

Kaiuttimen äänikehotteet opastavat laiteparin muodostamisessa ja yhdistämisessä. Lisäksi äänikehotteet ilmoittavat yhdistetyn laitteen (yksi tai useampi) nimen sekä kehottavat lataamaan akun sen varauksen käydessä vähiin.

Kieli on valittava kaiuttimen ensimmäisen käyttökerran yhteydessä seuraavasti:

käynnistä kaiutin painamalla virtapainiketta.

Virta

selaa kielivaihtoehtoja painamalla äänenvoimakkuuden lisäyksen (+) tai vähennyksen (–) painikkeita.

Äänenvoimakkuus +

Äänenvoimakkuus -

kun kuulet haluamasi kielen, voit valita sen pitämällä toisto-/taukopainiketta painettuna.

Toisto/tauko

Valittu kieli vaihdetaan seuraavasti:

pidä toisto-/taukopainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyksen (+) painiketta painettuina samanaikaisesti, kunnes kuulet ensimmäisen kielivaihtoehdon äänikehotteen.

Toisto/tauko

Äänenvoimakkuus +

Toista yllä kuvatut vaiheet 2 ja 3.

kielivalinnan aikana bluetooth-merkkivalo palaa sinisenä.