Joidenkin musiikkikirjaston kappaleiden kuunteleminen ei onnistu

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Kokeile seuraavia toimenpiteitä, jos sinulla on ongelmia joidenkin musiikkikirjastosi kappaleiden toistamisessa.

Jos kappaleet on lisätty äskettäin, synkronoi musiikkikirjasto uudelleen kirjastossa kuunneltavissa olevien kappaleiden päivittämiseksi. Katso ohjeet kohdasta Musiikkikirjaston synkronointi

Jos käytössäsi on iTunes 12.2 tai uudempi versio, käynnistä iTunes ja valitse iTunes > Asetukset > Lisäasetukset. Varmista Lisäasetuksista, että Jaa iTunes-kirjasto-XML muiden ohjelmien kanssa on valittuna, jotta iTunes-kirjasto on SoundTouch-järjestelmän saatavilla.

Jos musiikkikirjaston sisältävän tietokoneen käyttöjärjestelmä on päivitetty uudempaan, kokeile poistaa kirjasto ja lisätä se sitten uudelleen SoundTouch-tilillesi:

1. Käynnistä SoundTouch-sovellus tietokoneella, jolla musiikkikirjasto sijaitsee.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta valikkokuvake (≡) ja valitse sitten Asetukset > Musiikkipalvelut > Musiikkikirjasto (huomautus: jos valikkokuvake (≡) ei näy pöytätietokoneella tai tablet-laitteella, liukuvalikko saattaa olla jo avoinna).
  3. Valitse kirjasto, jossa näkyy Tämä tietokone.
  4. Valitse POISTA MUSIIKKIKIRJASTO. Vahvistusikkuna aukeaa.
  5. Valitse VAHVISTA.
  6. Lisää musiikkikirjastosi uudelleen SoundTouch-tilillesi. Katso apua kohdasta Musiikkikirjaston lisääminen SoundTouchiin

Määritä ääniraidan tiedostomuoto ja varmista, että se on jokin alla luetelluista tuetuista muodoista (huomautus: tiedossa ei ole näihin tiedostomuotoihin liittyviä bittinopeusrajoituksia, mutta näytteenottotaajuus on rajattu 96 kHz:iin):

• MP3
  • AAC (lukuun ottamatta suojattuja tiedostoja)
  • M4A (mukaan lukien Apple Lossless [ALAC] -tiedostot)
  • WMA (lukuun ottamatta WMA Lossless -tiedostoja)

Tiedostot, joiden muotoa ei tueta, on joko muunnettava, siirtokopioitava uudelleen tai hankittava uudelleen jossakin edellä mainituista tuetuista muodoista.

Jos tiedosto on äänikirja, jonka tiedostopääte on .m4b:

1. Paikanna tiedosto tietokoneesta tai NAS-asemalta.
  2. Muuta .m4b-tiedostopääte muotoon .m4a.
  3. Lisää tiedosto uudelleen musiikkikirjastoosi. Jos käytät iTunesia, napsauta hiiren oikealla painikkeella tiedostoa iTunesissa ja valitse Tietoja > Asetukset. Valitse asetuksista Mediatyypiksi Musiikki.
  4. Synkronoi musiikkikirjasto uudelleen. Katso ohjeet kohdasta Musiikkikirjaston synkronointi

Etsi kappale ohjelmassa, jolla hallitset musiikkikirjastoasi (Windows Media Player tai iTunes), ja varmista, että kappale on toistettavissa ohjelmalla. Jos näin ei ole, kappaleessa on ongelma.

Pilvitallennusta ei tueta. Lataa sen sijaan haluamasi kappaleet pilvestä tietokoneelle tai NAS-asemalle, jolla musiikkikirjastosi sijaitsee, ja synkronoi kirjasto uudelleen. Katso ohjeet kohdasta Musiikkikirjaston synkronointi