Musiikkikirjaston synkronointi

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Jos et ole vielä lisännyt musiikkikirjastoa SoundTouch-tilillesi, katso kohdasta Musiikkikirjaston lisääminen SoundTouchiin ohjeita ja tietoja siitä, minkälaisia musiikkikirjastoja voit lisätä.

Musiikkikirjaston synkronointi

SoundTouch-sovellus synkronoi musiikkikirjaston automaattisesti. Kaikki tallennettuun musiikkikirjastosisältöön tekemäsi muutokset näkyvät sovelluksessa 15 minuutin kuluessa muutoksen tekemisestä.

Voit tarvittaessa synkronoida kirjaston manuaalisesti toimimalla seuraavasti:

• Tietokoneen musiikkikirjasto
    Napsauta hiiren oikealla painikkeella järjestelmäalueella (Windows) tai tilavalikossa (Mac) lähellä kelloa näkyvää SoundTouch-kuvaketta tietokoneella, jolla musiikkikirjasto sijaitsee, ja valitse sitten Synkronoi musiikkikirjasto
  • NAS-aseman musiikkikirjasto
    Etsi NAS-aseman asetuksista synkronoi-, päivitä- tai järjestä uudelleen -toiminto. Tämä synkronoi SoundTouch-tiliisi liitetyn musiikkikirjastokansion sisällön. Katso lisätietoja aseman synkronoinnista NAS-aseman käyttöoppaasta.

Jos sinulla on ongelmia synkronoinnissa:

Tietokoneet

• SoundTouch-musiikkikirjastot luodaan joko iTunes- tai Windows Media Player -kirjaston tiedostoista. Kun luot musiikkikirjaston SoundTouch-sovelluksella, muista valita joko iTunes tai Windows Media Player sen mukaan, miten olet tallentanut musiikin tietokoneellesi. Jos musiikkikirjasto on tallennettu tietokoneelle jollakin muulla tavalla, sinun on siirrettävä musiikkikirjasto joko iTunesiin tai Windows Media Playeriin, jotta SoundTouch voi löytää musiikkikirjaston.
  • Musiikin on oltava tallennettuna tietokoneen sisäiselle kiintolevylle. Jos musiikki on tallennettu puhelimeen, tablet-laitteelle, USB-kiintolevylle, toiselle verkkoon yhdistetylle tietokoneelle tai pilvipalveluun, lataa haluamasi musiikki tietokoneesi kirjastoon, jotta se voidaan lisätä musiikkikirjastoosi.

Tietokoneet ja NAS-asemat

Varmista, että musiikkitiedostot, joita haluat toistaa, ovat jossakin seuraavista SoundTouchin kanssa yhteensopivista tiedostomuodoista:

• MP3
  • M4A
  • WMA
  • AAC*

* Huomautus: iTunesista ostetut tiedostot voivat olla ”suojattuja” AAC-tiedostoja, jotka on lukittu Applen DRM-tekniikalla. Nämä tiedostot toimivat SoundTouch-sovelluksessa ainoastaan muuntamalla tiedostot niin, että niiden suojaus poistuu. Näet, ovatko iTunes-tiedostosi suojattuja, tarkistamalla, näkyykö tiedostoissa AAC-suojattu -merkintä iTunesin Tyyppi-sarakkeessa. Valitse nämä tiedostot, napsauta niitä hiiren oikealla painikkeella ja pyydä iTunesia muuntamaan tiedostot, jotta ne ovat käytettävissä SoundTouchissa.

Jos musiikkitiedostosi ovat jossakin muussa kuin edellä luetellussa muodossa, muunna ne yhteensopivaan muotoon. Sekä iTunes että Windows Media Player voivat muuntaa musiikkitiedostoja.