Kaiuttimen virta ei kytkeydy akkua käytettäessä

Yhdistä kaiutin latauskaapelilla USB-laturiin tai tietokoneen virralliseen USB-porttiin. Tämä voi olla tarpeen seuraavista syistä:

Akussa ei ehkä ole riittävästi varausta. Akussa täytyy olla jonkin verran varausta, jotta kaiuttimelle riittää virtaa.

Kaiutinta ei ole käytetty tai ladattu kahden viikon sisällä. Tässä tilanteessa kaiutin siirtyy akunsäästötilaan. Uudet kaiuttimet ovat yleensä tässä tilassa, kun niiden pakkaus avataan.

Kaiutin on käyttämättömänä ja lataamatta yli kolmen päivän ajan, kun sen latausta on jäljellä alle 10 %. Myös tässä tilanteessa kaiutin siirtyy akunsäästötilaan.

Jos kaiuttimen virta ei kytkeydy, vaikka se on liitetty verkkovirtaan, katso kohta Kaiuttimen virta ei kytkeydy, vaikka se on liitetty verkkovirtaan