Kaiuttimen virta ei kytkeydy, vaikka se on liitetty verkkovirtaan

Jos kaiuttimen virta ei kytkeydy, vaikka se on liitetty verkkovirtaan, toimi näin:

Varmista, että kaiutin on liitetty toimivaan pistorasiaan.

Varmista, että latausjohdon molemmat päät on kiinnitetty kunnolla.

Kokeile toista USB-latausjohtoa.

Kokeile toista USB-laturia tai tietokoneen virrallista USB-liitäntää.

Jos käytössä on ylijännitesuoja tai jakorasia, liitä kaiutin kokeeksi suoraan toimivaan pistorasiaan.

Nollaa laite asettamalla se toimitustilaan seuraavasti (asetuksiasi ja tallennettuja laitteita ei tyhjennetä):

Liitä virtajohto kaiuttimeen.

Pidä monitoimipainiketta painettuna 10 sekunnin ajan.

Pidä monitoimipainiketta edelleen painettuna ja irrota kaiuttimen virtajohto.

Vapauta monitoimipainike.

Liitä virtajohto takaisin kaiuttimeen.

Voit tarkistaa kaiuttimeesi saatavilla olevat päivitykset napsauttamalla tätä. Kokeile tätä, vaikka kaiutin ei käynnistyisi.