Järjestelmän ottaminen käyttöön

Liittyy tuotteisiin:

Kun käytät SoundLink®-kaiutinta ensimmäisen kerran, kytke se verkkovirtaan ja lataa akkua kolmen tunnin ajan. Kaiutinta voi käyttää, kun akkua ladataan.

Kaiuttimen yhdistäminen pistorasiaan:

Käännä pistokkeen koskettimet auki

tai yhdistä siihen alueellasi käytettävä sovitin.

Kytke muuntajan virtajohto kaiuttimen takapaneelin DC-liitäntään.

Työnnä pistoke toimivaan pistorasiaan. Kaiuttimesta kuuluu ääni sen merkiksi, että se saa virtaa. Lataus alkaa. Kaiuttimen etupaneelin merkkivalo vilkkuu keltaisena, kun akku latautuu.

Kaiuttimen ja laitteen pariliitos ja yhteyden muodostaminen

Kun kaiuttimeen kytketään ensimmäisen kerran virta, se on valmis pariliitoksen ja yhteyden muodostamiseen. Pariliitoksen muodostaminen ja yhdistäminen:

Paina kaiuttimen virtapainiketta. Kaiuttimen Bluetooth®-merkkivalo vilkkuu sinisenä löydettävän tilan merkiksi.

Virta

Kytke laitteen Bluetooth käyttöön.

Valitse Bluetooth-laiteluettelosta Bose SLIII. Jos laite pyytää tunnuslukua, näppäile 0000 (neljä nollaa).

Kun laitepari on muodostettu ja laite on yhdistetty kaiuttimeen, kaiuttimen Bluetooth-merkkivalo muuttuu vilkkuvasta sinisestä valkoiseksi ja kaiuttimesta kuuluu äänimerkki.

Tietoa muiden laitteiden yhdistämisestä on kohdassa Toisen laitteen liittäminen kaiuttimeen.