Saat tuotteet ennen joulua, kun tilaat viimeistään 19.
 

Toisen laitteen liittäminen kaiuttimeen

Liittyy tuotteisiin:

Uuden laitteen yhdistäminen kaiuttimeen:

Käynnistä kaiutin painamalla virtapainiketta.

Virta

Paina Bluetooth®-painiketta, jolloin Bluetooth-tilan ilmaisin alkaa hitaasti vilkuttaa sinistä valoa. Jos Bluetooth-merkkivalo vilkkuu valkoisena, paina Bluetooth-painiketta uudelleen. Bluetooth-painiketta painamalla siirryt yhdistämistilasta (vilkkuva valkoinen valo) pariliitoksen muodostamistilaan (sykkivä sininen valo).

Bluetooth

Kytke laitteen Bluetooth käyttöön. Yleensä tämä toiminto on laitteen asetusvalikossa. Jossain laitteessa täytyy ehkä tehdä laitehaku tai vastaava toiminto, jotta laite löytää lähistöllä käytettävissä olevat Bluetooth-laitteet.

Valitse laitteen Bluetooth-luettelosta laite nimeltä Bose SLIII. Jos laite pyytää tunnuslukua, näppäile 0000 (neljä nollaa). Kun laitepari on muodostettu ja laite on yhdistetty kaiuttimeen, kaiuttimen Bluetooth-merkkivalo muuttuu vilkkuvasta sinisestä valkoiseksi ja kaiuttimesta kuuluu äänimerkki

Kaiuttimen muisti

Kaiuttimen muistiin voidaan tallettaa enintään kuuden pariksi määritetyn laitteen tiedot. Jos muodostat kaiuttimesta parin seitsemännen laitteen kanssa, ensimmäisenä laitepariksi muodostetun laitteen tiedot poistetaan.

Voit poistaa kaikkien laitteiden tiedot kaiuttimen muistista pitämällä Bluetooth-painiketta painettuna noin 10 sekuntia, kunnes kuuluu äänimerkki. Kaikkien laitteiden tiedot poistetaan kaiuttimen muistista, ja kaiutin voidaan löytää.

Laitteen yhdistäminen uudelleen

Kun kaiuttimeen kytketään virta, se pyrkii yhdistämään laitteeseen, johon se oli viimeksi yhteydessä. Jos tämä laite ei ole käytettävissä, kaiutin yhdistää sitä edelliseen laitteeseen ja niin edelleen. Kaiutin etsii pariksi muodostettua laitetta noin 30 sekuntia.

Oliko tästä hyötyä?

Lähetä

Kiitos kommenteistasi.