Bluetooth-äänen lähettäminen useampaan SoundTouch-järjestelmään

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Bluetooth-yhteydellä varustettu SoundTouch-järjestelmä voi lähettää yhdistetystä Bluetooth-laitteesta toistamaansa ääntä muihin verkossa oleviin SoundTouch-järjestelmiin – vaikka nämä muut järjestelmät eivät tukisi Bluetoothia.

Ennen kuin aloitat:

Varmista, että sinulla on Bluetoothia tukeva SoundTouch-järjestelmä. Jos et ole varma, katso kohta SoundTouch-järjestelmät, joissa on Bluetooth-yhteys.

Jos haluat lähettää Bluetooth-ääntä useampaan järjestelmään:

1. Yhdistä Bluetooth-laitteesi SoundTouch-järjestelmään. Katso apua kohdasta Bluetooth-laitteen yhdistäminen SoundTouch-sovelluksella.
  2. Avaa järjestelmän ohjauspaneeli koskettamalla tai napsauttamalla sovelluksen alalaidassa näkyvää järjestelmän nimeä.
  3. Pyyhkäise järjestelmäkuvakkeita vasemmalle tai oikealle, jotta löydät SoundTouch-järjestelmäsi, jossa on Bluetooth.
  4. Valitse äänenvoimakkuuden liukusäätimen alapuolella +-merkki niiden järjestelmän nimien oikealla puolella, joita haluat kuunnella, tai valitse TOISTA KAIKKI, jos haluat kuunnella kaikkia järjestelmiä.

Vinkkejä ryhmitettyjen järjestelmien hallitsemista varten

• Voit lisätä ryhmään niin monta verkossasi olevaa järjestelmää kuin haluat tai voit lisätä nopeasti kaikki järjestelmät valitsemalla TOISTA KAIKKI.
  • Poista järjestelmä ryhmästä napsauttamalla tai koskettamalla järjestelmän nimen vieressä olevaa X:ää.
  • Kullakin ryhmitetyllä SoundTouch-järjestelmällä on oma äänenvoimakkuuden säätimensä. Järjestelmien alapuolella on pää-äänenvoimakkuuden säädin, jolla voit lisätä tai vähentää ryhmän kaikkien järjestelmien äänenvoimakkuutta säilyttämällä niiden suhteellisen äänenvoimakkuuden toisiinsa nähden.
  • Bluetoothin kantama on noin 9 metriä. Esteet, kuten seinät ja ovet, voivat lyhentää tätä matkaa. Kun suoratoistat Bluetooth-yhteydellä, pidä Bluetooth-laite 9 metrin säteellä isäntälaitteesta Bluetooth-yhteyden säilyttämiseksi.