UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Bluetooth-laitteen yhdistäminen SoundTouch-sovelluksella

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Jos SoundTouch-järjestelmäsi tukee Bluetooth-yhteyttä, voit kuunnella musiikkiasi helposti langattomasti Bluetooth-laitteista, kuten älypuhelimesta tai tabletista.

Ennen aloittamista

  • Varmista, että SoundTouch-järjestelmäsi tukee Bluetooth-yhteyttä. Katso lisätietoja kohdasta Bluetooth-yhteydellä varustetut SoundTouch-järjestelmät.
  • Jos et ole vielä tehnyt niin, luo SoundTouch-tili SoundTouch-sovelluksessa ja asenna mahdolliset järjestelmäpäivitykset. Jos sinulla on päivityksiin liittyviä ongelmia, järjestelmäpäivityksiä koskevia linkkejä on sivulla Ohjelmistojen lataukset.

Yhdistäminen Bluetooth-laitteeseen:

Käynnistä SoundTouch-sovellus ja avaa valikko (≡) vasemmasta yläkulmasta
Huomautus: Jos valikkokuvaketta (≡) ei näy pöytätietokoneessa tai tablet-laitteessa, liukuvalikko saattaa olla jo avoinna.

Valitse Asetukset > Kaiuttimen asetukset ja valitse sitten SoundTouch-järjestelmäsi, jotta näet järjestelmätiedot.

Valitse Bluetooth ja sitten YHDISTÄ

Siirry yhdistettävässä Bluetooth-laitteessa laitteen asetuksiin ja ota Bluetooth käyttöön.

Valitse laitteen Bluetooth-asetuksista SoundTouch-järjestelmäsi käytettävissä olevien Bluetooth-laitteiden luettelosta. (Huomautus: sinun on ehkä valittava ensin Hae laitteita tai Lisää uusi laite ennen kuin laite voi löytää SoundTouch-järjestelmäsi.)

Kun yhteys on muodostettu, voit toistaa ja suoratoistaa musiikkia Bluetooth-ominaisuudella varustetusta laitteestasi SoundTouch-järjestelmääsi.