Tehdasasetusten palauttaminen

Liittyy tuotteisiin:

Kun kaiuttimeen palautetaan tehdasasetukset, kaikki lähde-, äänenvoimakkuus- ja verkkoasetukset poistetaan.

Jos olet lisännyt virtuaaliavustajan

1. Käynnistä kaiutin painamalla sen virtapainiketta.
  2. Avaa virtuaaliavustajan sovellus, etsi yhdistetyt älylaitteesi ja poista Bose-tuote, jonka haluat nollata.
  3. Siirry tuotteen asetuksiin Bose-sovelluksessa ja valitse Voice Assistant (Virtuaaliavustaja) > Remove Account (Poista tili).
  4. Poista tuote Bose-tililtäsi. Katso lisätietoja sivulta Tuotteen poistaminen Bose Music -tililtä.
  5. Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta (+) ja Bluetooth-painiketta samanaikaisesti kymmenen sekunnin ajan. Kaiutin käynnistyy uudelleen ja valoympyrän ylä- ja alaosa palavat oranssina, kun nollaus on valmis.

Jos et ole lisännyt virtuaaliavustajaa

1. Käynnistä kaiutin painamalla sen virtapainiketta.
  2. Poista tuote Bose-tililtäsi. Katso lisätietoja sivulta Tuotteen poistaminen Bose Music -tililtä.
  3. Paina samanaikaisesti äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta (+) ja Bluetooth-painiketta kymmenen sekunnin ajan. Kaiutin käynnistyy uudelleen ja valoympyrän ylä- ja alaosa palavat oranssina, kun nollaus on valmis.

Määritä kaiutin uudelleen avaamalla Bose Music -sovellus ja seuraamalla sovelluksen ohjeita. Jos tuotteita on useita, napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa My Bose (Oma Bose) -kuvaketta ja sitten +-kuvaketta.