Tuotteen poistaminen Bose Music -tililtä

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Valitse Bose Music -sovelluksen My Bose (Oma Bose) -näytön oikeasta yläkulmasta tilin asetuskuvake.

Tilin asetuskuvake

Valitse Manage Speakers (Hallitse kaiuttimia) > Edit (Muokkaa).

Valitse poistettava tuote.

Valitse Delete (Poista).

Vahvista tuotteen poistaminen valitsemalla Remove (Poista).

Voit palata My Bose (Oma Bose) -näyttöön napauttamalla näytön vasemman yläkulman kuvaketta.

Bose Music -sovelluskuvake

Tärkeää:

Kun poistat tuotteen, myös esiasetukset poistetaan.

Jos olet kirjautunut tuotteeseen Amazon-tililläsi ja poistat tuotteen Bose Music -tililtäsi, Alexan poistaminen tuotteesta voi kestää enintään tunnin. Voit poistaa Alexan heti irrottamalla tuotteen virtalähteestä ja liittämällä sen uudelleen. Kun Alexa on poistettu, muutkaan tuotteen käyttäjät eivät voi käyttää Alexaa.

Huomautus: Amazon Alexa ei ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.