Tehdasasetusten palauttaminen

Kun järjestelmään palautetaan tehdasasetukset, kaikki lähde-, äänenvoimakkuus- ja verkkoasetukset poistetaan.

Jos olet lisännyt virtuaaliavustajan

1. Avaa virtuaaliavustajan sovellus, etsi yhdistetyt älylaitteesi ja poista Bose-tuote, jonka haluat nollata.
  2. Siirry tuotteen asetuksiin Bose-sovelluksessa ja valitse Voice Assistant (Virtuaaliavustaja) > Remove Account (Poista tili).
  3. Poista tuote Bose-tililtäsi. Katso lisätietoja sivulta Tuotteen poistaminen Bose Music -tililtä.
  4. Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta (–) ja AUX-painiketta samanaikaisesti kymmenen sekunnin ajan.

Jos et ole lisännyt virtuaaliavustajaa

1. Poista tuote Bose-tililtäsi. Katso lisätietoja sivulta Tuotteen poistaminen Bose Music -tililtä.
  2. Pidä äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta (–) ja AUX-painiketta painettuna samanaikaisesti kymmenen sekunnin ajan.

Asenna laite uudelleen avaamalla Bose Music -sovellus ja noudattamalla sovelluksen ohjeita. Jos tuotteita on useita, napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa My Bose (Oma Bose) -kuvaketta ja sitten +-kuvaketta.