Toimintopainikkeen määrittäminen

Toimintopainike on ohjelmoitava painike, joka helpottaa Amazon Alexan, Google Assistant -toiminnon tai melunvaimennuksen käyttöä. Toimintopainike sijaitsee vasemman kuulokekuvun takaosassa.

Huomautus: Amazon Alexa ja Google Assistant eivät tue kaikkia kieliä ja maita.

Voit määrittää toimintopainikkeen toiminnan helposti lataamalla Bose Connect -sovelluksen.

Toimintopainikkeen määrittäminen Amazon Alexaa varten: Voit pyytää Alexaa toistamaan musiikkia, lukemaan uutiset, tarkistamaan sään, ohjaamaan kodin älylaitteita ynnä muuta. Alexa toimii pilvessä ja oppii jatkuvasti uusia ominaisuuksia, jotka saat laitteeseesi automaattisesti. Alexan käyttö kuulokkeilla on yksinkertaista: paina ja pyydä, niin Alexa vastaa välittömästi.

Toimintopainikkeen määrittäminen Google Assistantia varten: Google Assistantin avulla voit helposti toistaa viihdesisältöä, käyttää yhteystoimintoja, hakea tietoa ja hallita päivän askareitasi käyttämättä varsinaisesti puhelinta. Lisätietoa Google Assistantin ominaisuuksista on osoitteessa https://support.google.com/headphones

Toimintopainikkeen määrittäminen melunvaimennusta varten: Melunvaimennuksen tason voi valita nopeasti ja helposti toimintopainikkeella. Melunvaimennus vaimentaa häiritseviä ääniä ja tekee kuuntelukokemuksesta kirkkaamman ja todenmukaisemman. Voit valita jonkin kolmesta melunvaimennuksen tasosta oman mieltymyksesi ja ympäristön melun mukaan.

Toimintopainikkeen määrittäminen:

Avaa Bose Connect -sovellus ja muodosta yhteys kuulokkeisiin.

Siirry asetusvalikkoon napauttamalla sovelluksen oikean yläkulman rataskuvaketta (Asetukset).

Valitse asetusvalikosta Toimintopainike.

Valitse joko Taustaäänien poisto, Google Assistant tai Amazon Alexa

Huomautus: Jos haluat määrittää toimintopainikkeen Alexaa varten, sinun on asennettava mobiililaitteeseesi Alexa-sovellus. Alexa-sovelluksen voi ladata Google Playsta tai App Storesta. Alexa ei tue kaikkia kieliä ja maita.

Google Assistant on vakioasetus sitä tukevissa Android-laitteissa.* iOS-laitteissa Google Assistant -sovellus on ladattava erikseen App Storesta. Google Assistant ei tue kaikkia kieliä ja maita.

*Toimii Android-laitteissa, joissa on käyttöjärjestelmäversio 6.0 tai uudempi sekä Google Play Palvelut, yli 1,5 Gt muistia sekä vähintään 720p-tarkkuus. Katso tarkat vaatimukset ja määritykset napsauttamalla tätä.

Lisätietoa Google Assistantin käytöstä kuulokkeillasi on ohjeessa Google Assistantin käyttäminen.

Lisätietoa Amazon Alexan käytöstä kuulokkeillasi on ohjeessa Amazon Alexan käyttäminen.