Google Assistantin käyttäminen

Kuulokkeissasi on sisäänrakennettu Google Assistant -toiminto. Sen avulla voit helposti toistaa viihdesisältöä, käyttää yhteystoimintoja, hakea tietoa ja hallita päivän askareitasi käyttämättä varsinaisesti puhelinta.

Huomautus: Google Assistant ei tue kaikkia kieliä ja maita.

Aloita määrittämällä toimintopainike käyttämään Google Assistantia.

Yhdistä kuulokkeet mobiililaitteeseen.

Määritä Google Assistant mobiililaitteen avulla:

Android-laitteet: Avaa Google Assistant painamalla pitkään kotipainiketta. Noudata sitten näytön ohjeita.

iOS-laitteet: Avaa Google Assistant -sovellus tai lataa se, jos sitä ei ole vielä asennettu. Noudata sitten sovelluksen ohjeita.

Huomautus: Google Assistant on saatavilla ehdot täyttävissä Android-laitteissa, joiden käyttöjärjestelmäversio on 6.0 tai uudempi.* iOS-laitteisiin Google Assistant- sovellus on ladattava erikseen.

*Toimii Android-laitteissa, joissa on käyttöjärjestelmäversio 6.0 tai uudempi sekä Google Play Palvelut, yli 1,5 Gt muistia sekä vähintään 720p-tarkkuus. Katso tarkat vaatimukset ja määritykset napsauttamalla tätä.

Google Assistantin käyttäminen

ToimintoOhjeet
Puhu Google Assistantille

Paina ensin toimintopainike pohjaan ja puhu sitten äänikomento. Esimerkkejä komennoista:

"What is the traffic like to work?" (Millainen ruuhka työmatkalla on?)

"Tell me about my day" (Kerro päivästäni.)

"What are the latest headlines?" (Mitkä ovat tuoreimmat uutiset?)

"When is my flight?" (Milloin lentoni lähtee?)

"Add milk and eggs to my shopping list." (Lisää maito ja munat ostoslistaani.)

Muita esimerkkejä ja käyttöohjeita on osoitteessa

http://assistant.google.com/platforms/phones/#headphones

Ilmoitusten kuuleminenNapauta toimintopainiketta.
Google Assistantin käytön keskeyttäminenKaksoisnapauta toimintopainiketta.
Viestiin vastaaminen (jos saatavilla)Kun olet saanut viesti-ilmoituksen, pidä toimintopainiketta pohjassa ja vastaa viestiin. Kun olet valmis, vapauta painike.

Voit myös ladata Bose Connect -sovelluksen ja määrittää toimintopainikkeen helposti sen avulla.

Lisää apua Google Assistantin käyttöön on osoitteessa https://support.google.com/headphones