90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Pariliitoksen muodostaminen ja yhdistäminen Mac®-tietokoneeseen

Pariliitoksen muodostaminen ja yhdistäminen Mac-tietokoneeseen:

Varmista, ettei Mac-tietokoneessa ole pariliitosta mihinkään muuhun Bluetooth®-äänilaitteeseen. Jos tietokoneessa on Mac-merkkinen Bluetooth-näppäimistö ja -hiiri, niitä ei tarvitse kytkeä irti. Ohjeet aiempien pariliitosten irti kytkemiseen ovat kohdassa Laiteparien poistaminen Mac-tietokoneella.

Kytke SoundLink®-kaiuttimeen virta ja pidä kaiuttimen Bluetooth-painiketta painettuna viiden sekunnin ajan. Bluetooth-merkkivalo sykkii hitaasti noin sekunnin välein. SoundLink®-kaiutin pysyy tässä tilassa 20 minuuttia tai Bluetooth-yhteyden muodostamiseen asti.

Kytke Mac-tietokoneeseen virta ja napsauta Apple®-kuvaketta (valikko) näytön vasemmassa yläkulmassa.

Valitse Apple-valikosta System Preferences... (Järjestelmäasetukset).

Siirry osioon Internet & Wireless (Langaton) ja napsauta Bluetooth-kuvaketta

Hae Bluetooth-valikosta Bluetooth-laitteita napsauttamalla Set Up New Device (Asenna uusi laite) -painiketta tai näytön vasemman alareunan “+”-painiketta.

Valitse Bluetooth Setup Assistant -näytössä Bose SoundLink Wireless Mobile speaker ja valitse CONTINUE (Jatka). Jos laite pyytää PIN-koodia, syötä kenttään 0000.

Kun pariliitos on muodostettu, valitse Quit (Poistu).

Napsauta Bluetooth-valikon painiketta Advanced… (Lisäasetukset). Jos Bluetooth-valikko ei ole näkyvissä, toimi kohtien 3–5 mukaan.

Valitse OS-versiosi mukaisesti joko Accept Incoming audio requests (Hyväksy saapuvat äänipyynnöt) tai poista valinta kohdasta Reject incoming audio requests (Hylkää saapuvat äänipyynnöt) ja valitse sitten OK.

Napsauta Bluetooth-valikon vasemmassa ylänurkassa olevaa paluupainiketta. Näin pääset takaisin System Preferences (Järjestelmäasetukset) -valikkoon.

Siirry osioon Hardware (Laitteisto) ja napsauta SOUND (Äänet) -kuvaketta.

Siirry Sound (Äänet) -valikon Output (Ääni ulos) -välilehdelle ja valitse Bose SoundLink Wireless Mobile speaker äänentoistolaitteeksi.

Sulje äänivalikko napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa punaista painiketta (x).

Viimeistele Bluetooth-yhteys toistamalla ääntä jostain lähteestä (esim. iTunesista®). Tämä vaihe on erityisen tärkeä, jos käyttöliittymä on OS 10.7.x tai sitä uudempi versio.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.