Laiteparien poistaminen Mac®-tietokoneella

Laiteparien poistaminen Mac-tietokoneella:

Kytke Mac-tietokoneeseen virta ja napsauta Apple®-kuvaketta (valikko) näytön vasemmassa yläkulmassa.

Valitse Apple-valikosta System Preferences... (Järjestelmäasetukset).

Siirry osioon Internet & Wireless (Langaton) ja napsauta Bluetooth-kuvaketta

Valitse laite vasemmasta sarakkeesta ja poista se luettelosta napsauttamalla miinus (–) -painiketta.

Vahvista valitun laitteen poisto napsauttamalla ponnahdusikkunassa olevaa Remove (Poista) -painiketta.