Laitepariksi määritetyn Bluetooth®-laitteen ja kaiuttimen välille ei saada yhteyttä

Kokeile seuraavia toimenpiteitä pariliitoksen muodostamiseksi:

Jos laite vaatii salasanan yhteyden muodostamista varten, varmista, että olet syöttänyt oikean salasanan. Jos et ole määrittänyt salasanaa, näppäile 0000 (neljä nollaa)

Varmista, että Bluetooth-toiminto on käytössä.

Siirrä laite lähemmäs kaiutinta. Bluetooth-yhteyden kantama on noin 10 metriä. Kantama voi olla pienempi, jos signaalin reitillä on häiriötä aiheuttavia rakenteita, kuten seiniä, tai jos alueella on useita Bluetooth-laitteita .

Jos kaiuttimeen on jo liitetty kaksi Bluetooth-laitetta, kytke niistä toisen Bluetooth-toiminto pois käytöstä tai vie se kaiuttimen kantaman ulkopuolelle. Kaiutin muistaa kahdeksan viimeisintä pariliitettyä laitetta, mutta se voi muodostaa yhteyden samanaikaisesti vain kahteen laitteeseen.

Paina Bluetooth-painiketta toistuvasti, kunnes kuulet haluamasi laitteen nimen. Lisätietoa tästä liitäntätavasta on osiossa Laiteparien selaaminen.

Valitse laitteen Bluetooth-asetuksista SoundLink-kaiuttimen kohdalta Unohda tai Poista. Pidä sitten kaiuttimenBluetooth-painiketta painettuna, kunnes Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä. Yritä uudelleen liittää laite pariliitoksella.

Nollaa laite, jota yrität liittää pariliitoksella. Tämän voi tehdä yleensä käynnistämällä laitteen uudelleen tai irrottamalla akun ja/tai virtajohdon minuutin ajaksi.

Nollaa SoundLink-kaiuttimen pariliitettyjen laitteiden muisti painamalla Bluetooth-painiketta, kunnes kuulet äänen ja äänikehotteen (jos käytössä). Kaiuttimen Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä. Yritä uudelleen liittää laite pariliitoksella.

Reset the speaker by turning it on and then holding the power button for 10 seconds until it turns off.

Kun tehdasasetukset palautetaan, kaikki laitepariksi muodostetut mobiililaitteet ja kieliasetukset poistetaan kaiuttimesta. Kun tehdasasetukset on palautettu, kytke kaiuttimeen virta ja yritä uudelleen muodostaa pariliitos laitteeseesi.

Yritä muodostaa laitepari toisen laitteen kanssa. Jos toisen laitteen pariliitos onnistuu ongelmitta, ongelma saattaa johtua ensimmäisestä laitteesta.