Valitse yhdistettävä laite kaiuttimen muistista.

Valitse ja yhdistä Bluetooth-laite, jota ei ole vielä kaiuttimen muistissa:

Huomautus: Tämä toiminto vaatii äänikehotteiden käyttöä. Jos äänikehotteet eivät ole käytössä, lue lisää kohdasta Äänikehotteiden ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä. Tällä menetelmällä voidaan yhdistää vain yksi Bluetooth-laite kerrallaan.

Paina Bluetooth-painiketta, niin kuulet parhaillaan yhdistettyinä olevat laitteet.

Paina Bluetooth-painiketta uudelleen (kolmen sekunnin kuluessa), niin laite muodostaa yhteyden pariliitosluettelon seuraavaan laitteeseen.

Toista, kunnes kuulet oikean laitteen nimen.