Laitepariksi määritetyn Bluetooth® -laitteen ja kaiuttimen välille ei muodostu yhteyttä

Toimi seuraavasti:

Jos laite vaatii tunnuslukua, varmista, että olet syöttänyt oikean tunnusluvun.

varmista, että laitteen bluetooth-toiminto on käytössä.

bluetooth-laite voi olla kantaman ulkopuolella. siirrä se lähemmäs kaiutinta.

jos kaiuttimeen on jo liitetty kaksi bluetooth-laitetta, kytke niistä toisen bluetooth-toiminto pois käytöstä tai vie se kaiuttimen kantaman ulkopuolelle.

paina bluetooth-painiketta niin monta kertaa, että kuulet haluamasi laitteen nimen. lisätietoa tästä liitäntätavasta on osiossa laiteparien selaaminen.

Bluetooth

poista kaiutin bluetooth-laiteluettelosta ja muodosta pariliitos uudelleen.

tyhjennä kaiuttimen muisti ja muodosta uusi pariliitos bluetooth-laitteen ja kaiuttimen välille. voit poistaa kaikkien laitteiden tiedot kaiuttimen muistista painamalla kaiuttimen bluetooth-painiketta noin kymmenen sekuntia, kunnes kuuluu äänikehote tai -merkki. kaikkien bluetooth-laitteiden tiedot poistetaan kaiuttimen muistista ja bose® soundlink® colour -kaiuttimen voi taas havaita muilla laitteilla.

Bluetooth

Nollaa kaiutin. Lue lisää kohdasta Järjestelmän tehdasasetusten palauttaminen.