Laiteparien selaaminen

Jos haluat toistaa musiikkia kaiuttimen muistissa olevasta laitteesta, jota ei ole sillä hetkellä yhdistetty, toimi seuraavasti:

paina bluetooth-painiketta, niin kuulet parhaillaan yhdistettyinä olevat laitteet.

Bluetooth

paina bluetooth-painiketta uudelleen (kolmen sekunnin kuluessa), niin laite muodostaa yhteyden pariliitosluettelon seuraavaan laitteeseen.

Bluetooth

Toista vaihetta 2, kunnes kuulet oikean laitteen nimen.

jos haluat käyttää tätä toimintoa, äänikehotteiden on oltava käytössä. lue lisää kohdasta äänikehotteiden ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä.

huomautus: kun yhteys muodostetaan tällä keinolla, voit muodostaa yhteyden ainoastaan yhteen bluetooth-laitteeseen kerrallaan.