Puhelun soittaminen ja puheluun vastaaminen

Varmista ennen kuin soitat puhelun tai vastaat puheluun, että kuulokkeiden ja puhelimen välillä on pariliitos. Katso Pariliitos Bluetooth®-laitteen kanssa. Katso alla olevasta taulukosta Bluetooth-painikkeen toiminnot:

Bluetooth-painike

Puhelun soittaminen:
Valitse puhelinnumero puhelimestasi. Puhelu yhdistyy automaattisesti kuulokkeisiin.

Äänikehotteiden aktivointi (jos käytettävissä):
Kun puhelu ei ole käynnissä eikä puhelua ole tulossa, paina Bluetooth-painiketta lyhyesti.

Puheluun vastaaminen:
Paina Bluetooth-painiketta lyhyesti. Kun saat puhelun, kuulokkeista kuuluu lyhyt piippaus.

Puhelun lopettaminen:
Paina Bluetooth-painiketta lyhyesti. Kun puhelu on lopetettu, kuulokkeista kuuluu kaksi lyhyttä piippausta.

Saapuvan puhelun hylkääminen:
Paina Bluetooth-painiketta yhden sekunnin ajan.

Uudelleensoitto viimeksi valittuun numeroon:
Kun puhelu ei ole käynnissä eikä puhelua ole tulossa, paina Bluetooth-painiketta kaksi kertaa peräkkäin nopeasti.

Äänen siirtäminen matkapuhelimeen:
Pidä puhelun aikana Bluetooth-painiketta painettuna 3–4 sekuntia. Ääni siirtyy matkapuhelimeen ja Bluetooth-yhteys pysyy kytkettynä.

Jos kuulokkeet on irrotettu intercomista ja puhelu on käynnissä, kuulokkeet sammuvat vasta noin kolme minuuttia puhelun päättymisen jälkeen. Jos haluat käyttää kuulokkeita ilman, että ne on liitetty intercomiin (toissijaisten äänilähteiden kuuntelemiseen tai puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen), suosittelemme automaattisen virrankatkaisun kytkemistä pois päältä. Näin kuulokkeet toimivat häiriöttä. Lisätietoja on kohdassa Ohjausmoduulin toimintokytkinten käyttäminen.