Pariliitos Bluetooth®-laitteen kanssa

Ensimmäisen laitteen yhdistäminen

Kytke kuulokkeisiin virta painamalla virtapainiketta.

ProFlightin virtapainike

Varmista, että Bluetooth-valitsin on asennossa MUTE tai MIX (ei OFF).

Bluetooth-valitsin MUTE-asennossa
Bluetooth-valitsin MIX-asennossa

Virran merkkivalo palaa vihreänä tai keltaisena pariston varaustason mukaan. Jos merkkivalo on punainen, paristo on lähes tyhjä ja se täytyy vaihtaa.

Pidä Bluetooth-painiketta painettuna sekunnin ajan. Bluetooth-merkkivalo vilkkuu violettina merkiksi siitä, että kuulokkeet ovat pariliitostilassa.

Huomautus: Kun kuulokkeisiin kytketään virta ensimmäisen kerran, ne menevät automaattisesti pariliitostilaan ja Bluetooth-merkkivalo vilkkuu violettina. Tämä tapahtuu vain ensimmäisen virran kytkemisen yhteydessä.

Siirry yhdistettävän laitteen Bluetooth-valikkoon ja varmista, että Bluetooth-toiminto on käytössä.

Valitse Bluetooth-laiteluettelosta Bose-kuulokkeet.

Bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä pariliitoksen muodostamisen ajan, ja kun yhteys on muodostettu, kuuluu merkkiääni.

Huomautus: Jos kuulokkeita ei käytetä viiteen minuuttiin, ne poistuvat automaattisesti pariliitostilasta ja Bluetooth-merkkivalo sammuu. Bluetooth-toiminto kytketään uudelleen käyttöön painamalla Bluetooth-painiketta.

ProFlightin Bluetooth-painike

Siirtyminen yhdistetystä laitteesta toiseen

Kuulokkeisiin voi yhdistää kaksi Bluetooth-laitetta samaan aikaan. Vain yhtä laitetta voidaan kuunnella kerralla.

Kun haluat siirtyä yhdistetystä Bluetooth-laitteesta toiseen, keskeytä toisto ensin kuuntelemastasi laitteesta ja aloita toisto toisesta.

Varmista yhteys laitteesi Bluetooth-laiteluettelosta.

Huomautus: Vastaanotettavat ja soitettavat puhelut vaimentavat automaattisesti kaikki toissijaiset äänilähteet (kun toissijaisen äänilähteen valitsin on MUTE- tai MIX-asennossa). Bluetooth-puhelun aikana kuulet sekä intercomin että puhelun.