AirPlayn® toiminta

Apple® AirPlay on Applen kehittämä ja omistama protokolla. Sen avulla musiikkia voi lähettää langattomasti iTunes®-ohjelmasta tai kannettavasta iOS-laitteesta digitaaliseen SoundLink® Air -musiikkijärjestelmään Wi-Fi®-verkon kautta.

AirPlay-yhteensopiva laite lähettää musiikkia suoraan langattomalle reitittimelle, joka puolestaan lähettää sen edelleen SoundLink® Air -järjestelmään.

Huomautus: Lähdelaitteen ja SoundLink® Air -järjestelmän täytyy olla samassa verkossa.

Sekä lähdelaitteen että SoundLink® Air -järjestelmän täytyy olla langattoman reitittimen kantoalueella. Tyypillisen langattoman kotiverkon kantama on noin 20 metriä. Tiiliseinät ja vastaavat rakenteet, metallituet ja muut elektroniset laitteet voivat häiritä signaalia tai pysäyttää sen. Jos et saa muodostettua yhteyttä SoundLink® Air -järjestelmään tai musiikki katkeilee, kokeile laitteen siirtämistä lähemmäksi reititintä.