Yhteensopivat laitteet

Digitaalinen SoundLink® Air -musiikkijärjestelmä tuottaa kirkkaan, koko huoneen täyttävän äänentoiston. Äänilähteenä voi käyttää langattoman AirPlay®-toiminnon kautta liitettyä iPad®-, iPhone®- tai iPod touch® -laitetta tai tietokonetta, jossa on iTunes®. Järjestelmän avulla voit

• kuunnella suosikkimusiikkiasi suoratoistolla musiikkikirjastosta tai muusta AirPlay-yhteensopivasta sovelluksesta iPod touch-, iPhone- tai iPad-laitteen kautta
  • käyttää langatonta suoratoistoa iTunes-sovelluksesta Wi-Fi-verkon kautta
  • liittää järjestelmään analogisen äänilähteen AUDIO IN -liitännän kautta.

Jotta voit käyttää SoundLink® Air -järjestelmän AirPlay-toimintoa, sinulla on oltava käytössä jokin seuraavista laitteista:

• iPod touch, iPhone tai iPad, jossa on iOS 4.3.3 tai uudempi
  • PC- tai Mac-tietokone, jossa on iTunes 10.2.2 tai uudempi