Yhdistettyjen laitteiden hallitseminen

Tässä on mainittu joitakin tapoja, joilla voit hallita kaukosäätimen ohjattavaksi ohjelmoituja laitteita.

Television katsominen

käynnistä ja sammuta televisio painamalla ensin tv-lähdepainiketta ja sen jälkeen lähteen virtapainiketta.

TV-lähdepainike

Lähteen virtapainike

jos haluat ohjata television toimintoja (kuten käyttää sen valikoita vai vaihtaa kanavaa), paina tv-lähdepainiketta. paina sen jälkeen komentopainikkeita (kuten valikon tai kanavien painikkeita).

TV-lähdepainike

jos haluat valita toisen televisioon yhdistetyn lähteen (esimerkiksi digiboksin tai dvd:n), paina tv-tulopainiketta, kunnes löydät haluamasi lähteen. tämä painike selaa tv-tuloja, joihin laitteet on yhdistetty (kuten hdmi 1, hdmi 2, av1 tai komponentti).

TV-tulopainike

Yhdistettyjen laitteiden hallitseminen

valitse lähdepainikkeilla laite, jonka olet ohjelmoinut ohjattavaksi kaukosäätimellä. kun olet valinnut laitteen, kaukosäätimen painikkeet lähettävät siihen komentoja.

Lähdepainikkeet

jos haluat esimerkiksi vaihtaa kanavaa tai avata digiboksin ohjelmaoppaan, paina ensin digiboksipainiketta ja sen jälkeen haluamaasi komentoa (esimerkiksi kanava tai opas).

Digiboksipainike

Kanava

Opas

Huomautus: Äänenvoimakkuus- ja mykistyspainikkeet ohjaavat aina Bose®-järjestelmää, joten voit aina helposti muuttaa äänenvoimakkuutta ohjaamastasi lähteestä riippumatta.

Saat lisätietoja kaukosäätimen ohjelmoinnista laitteiden ohjaamista varten kohdasta Kaukosäätimen ohjelmointi.