Kaukosäätimen ohjelmoiminen

Yleiskaukosäätimellä voi ohjata samanaikaisesti televisiota, digisovitinta, DVD / Blu-ray Disc™-soitinta, pelikonsolia ja kahta muuta ulkoista laitetta.

Kaukosäätimen ohjelmoiminen ohjaamaan muita laitteita:

Käynnistä lähdelaite (esim. TV tai digisovitin).

Etsi lähdelaitteen koodi Yleiskaukosäätimen laitekoodit -oppaasta (toimitetaan kaukosäätimen mukana).

pidä soveltuvaa kaukosäätimen lähdepainiketta (esim. tv tai cbl-sat) painettuna, kunnes kaikki kuusi lähdepainiketta syttyvät. ainoastaan valittu lähdepainike jää palamaan.

Lähdepainike

Syötä lähteen laitekoodi numeropainikkeiden avulla.

Huomautus: Jos kaikki kuusi lähdepainiketta välähtävät kolme kertaa, koodi on virheellinen. Toista vaiheet 3 ja 4.

Paina äänenvoimakkuuspainikkeen +-osaa.

Kokeile, toimivatko lähdelaitteen perustoiminnot (esim. kanavien selaus, valikkopainike tai ohjelmaopas).

Jos perustoiminnot toimivat, tallenna asetukset painamalla Exit-painiketta.

Jos perustoiminnot eivät toimi, paina äänenvoimakkuuspainikkeen +-osaa, valitse toinen koodi ja kokeile perustoimintoja uudelleen. Toista vaiheita 5–7, kunnes löydät toimivan koodin.

Järjestelmän, television ja digisovittimen virran kytkeminen ja katkaiseminen samanaikaisesti kaukosäätimellä:

kun olet ohjelmoinut kaukosäätimen ohjaamaan televisiota ja digisovitinta, voit määrittää kaukosäätimen virtapainikkeen kytkemään järjestelmän, television ja digisovittimen virran päälle/pois samanaikaisesti. ota toiminto käyttöön tai pois käytöstä seuraavasti:

Virtapainike

Pidä kaukosäätimen CBL/SAT- ja TV-painikkeita painettuna samanaikaisesti.

Pidä painikkeita painettuna 10 sekunnin ajan, kunnes molemmat painikkeet vahvistavat asetusmuutoksen välähtämällä kolmesti.

huomautus: jos jokin laite ei reagoi päälle/pois-käskyihin, kokeile korjata ongelma painamalla kaukosäätimestä kyseisen laitteen lähdepainiketta (esim. cbl/sat) ja sitten lähteen virtapainiketta.

Lähdepainike

Lähteen virtapainike