Järjestelmään yhdistäminen

Liittyy tuotteisiin:

S1 Pro -järjestelmä sopii muusikoille, DJ-esityksiin ja yleiseen PA-käyttöön. Yhdistä laitteita S1-järjestelmään seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Yhteyksien muodostaminen

Tulot 1 ja 2

Valitse ToneMatch-kytkimen asento yhdistetyn lähteen mukaan:

• Valitse keskiasento, kun yhdistät akustisen kitaran.
  • Valitse oikea asento, kun yhdistät mikrofonin puhe- tai lauluääntä varten.
  • Valitse vasen tai OFF-asento, kun yhdistät jonkin muun lähteen kuin mikrofonin tai akustisen kitaran.

Yhdistä lähde 6,35 mm:n johdolla tai XLR-johdolla.

Huomautus: Tuloliitäntä on mono-yhdistelmäliitäntä 6,35 mm:n TS- tai XLR-liittimille. Jos yhdistät stereolähteen tuloliitäntään 1 tai 2, tarvitset stereo-monosovittimen. Jos yhdistät mikserin, käytä sen yksiäänistä lähtöä (jos mahdollista) tai aseta mikserin panorointisäätimet vasempaan ääriasentoon.

Jos lähdelaitteessa on äänenvoimakkuuden säädin, säädä se haluamallesi tasolle.

Säädä järjestelmän äänenvoimakkuuden säädin halutulle tasolle.

Säädä basson (BASS), diskantin (TREBLE) ja jälkikaiun (REVERB) säätimet halutulle tasolle. Aseta nämä säätimet keskiasentoon, jos haluat neutraalit asetukset.

Signaalin merkkivalot:
Vihreä = signaali havaittu
Punainen = signaali katkonainen
Pois päältä = Ei signaalia tai heikko signaali

Tulo 3

Langattoman Bluetooth-laitteen tai langallisen äänilaitteen yhdistäminen

Huomautus: AUX-liitäntää ja Bluetoothia ei voi käyttää samanaikaisesti. Kun AUX-liitäntä on käytössä, Bluetooth poistetaan käytöstä.

Säädä laitteen äänenvoimakkuus noin 90 prosenttiin maksimista.

Säädä Bose-järjestelmän tulo 3:n äänenvoimakkuus halutulle tasolle.

Huomautus: Laitteen ja Bosen äänenvoimakkuuden säätimet vaikuttavat laitteen Bose-järjestelmästä kuuluvaan äänenvoimakkuuteen. Saat parhaan tuloksen, kun säädät laitteen äänenvoimakkuuden noin 90 prosenttiin maksimista ja säädät sitten äänenvoimakkuuden halutulle tasolle Bosen äänenvoimakkuuden säätimestä.

Lisäkaiuttimien yhdistäminen

Käytä linjalähtöliitäntää, kun haluat yhdistää toisen S1 Pro -järjestelmän tai aktiivikaiuttimen AUX-tuloon.

Huomautus: Linjalähtösignaali on miksauksen jälkeinen ja yksiääninen.