Bluetooth®-laiteparin muodostaminen

Liittyy tuotteisiin:

Huomautus: AUX-liitäntää ja Bluetoothia ei voi käyttää samanaikaisesti. Kun AUX-liitäntä on käytössä, Bluetooth poistetaan käytöstä.

Bluetooth-laitteen yhdistäminen:

Pidä Bluetooth-painiketta painettuna noin 3 sekunnin ajan, kunnes Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua valkoisena. Bluetooth-painike sijaitsee järjestelmän hallintapaneelin tuloliitäntä 3 -osiossa.

Kytke yhdistettävän laitteen Bluetooth-yhteys päälle. Yleensä se löytyy laitteen asetusvalikosta kohdasta Bluetooth.

Valitse laitteen Bluetooth-asetuksista laitteiden lisääminen tai hakeminen.

Valitse Bose-järjestelmä näyttöön tulevista käytettävissä olevien laitteiden luettelosta.

Jos laite pyytää salasanaa tai PIN-koodia, syötä kenttään 0000.