Kaiuttimeen yhdistäminen

Liittyy tuotteisiin:

Television yhdistäminen, jos siinä on HDMI (ARC) -liitäntä

1. Kytke HDMI-kaapeli television HDMI (ARC) -liitännästä kaiuttimeen
  2. Yhdistä muut laitteet (esim. digiboksi tai Blu-ray-soitin) television vapaisiin liitäntöihin
  3. Ota ARC ja CEC käyttöön television valikosta (Huomautus: Televisiot voivat käyttää CEC:stä eri nimiä)

Television yhdistäminen, jos siinä ei ole HDMI (ARC) -liitäntää

1. Yhdistä kaiuttimen OPTICAL IN -liitäntä television optiseen lähtöliitäntään. Televisiossa tämä liitäntä on mahdollisesti nimeltään Digital Out, Optical Output tai S/PDIF.
    Vinkki: Jos televisiossa ei ole optista lähtöä, yhdistä kaiuttimen AUX IN -liitäntä television 3,5 mm:n lähtöliitäntään tai kahteen RCA-liitäntään. Televisiossa tämä liitäntä on mahdollisesti nimeltään Audio Out (Äänilähtö) tai Headphones (Kuulokkeet). Jos kaiutin kytketään television kahteen (punaiseen ja valkoiseen) RCA-liitäntään, voit käyttää 3,5 mm:n stereo-RCA-sovitinta
  2. Kun kaiutin on kytketty, avaa television valikko ja siirry Audio/Sound -ääniasetuksiin. Poista television kaiuttimet käytöstä
  3. Kun television kaiuttimet on poistettu käytöstä, etsi Audio Output (Äänilähtö) -vaihtoehto. Jos mahdollista, valitse Fixed (Kiinteä). Jos tämä ei ole mahdollista, nosta television äänenvoimakkuus mahdollisimman kovalle.

Bluetooth®-laitteen yhdistäminen

Lisätietoja aiheesta on kohdassa Yhdistäminen Bluetooth®-laitteeseen.

Lisävarusteena saatavan bassoyksikön yhdistäminen

Lisätietoja aiheesta on kohdassa Bassoyksikön (lisävaruste) yhdistäminen.

Useamman kuin yhden laitteen yhdistäminen kaiuttimeen

Voit tarvittaessa kytkeä jopa kolme laitetta kaiuttimen HDMI-, OPTICAL IN- ja AUX IN -liitäntöihin. Paina kaukosäätimen TV-painiketta ja käynnistä vain laite, josta haluat toistaa sisältöä.

Huomautus: Jos useampi kuin yksi laite on päällä, kaiutin valitsee automaattisesti ensimmäisen laitteen, jonka se havaitsee. Tämä ei välttämättä ole se laite, josta haluat toistaa sisältöä.