Bluetooth®-laitteiden yhdistäminen

Liittyy tuotteisiin:

1. Pidä kaukosäätimen Bluetooth-painiketta painettuna noin sekunnin ajan, kunnes kaiuttimesi Bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä
  2. Ota Bluetooth käyttöön laitteestasi
  3. Valitse Bose-kaiuttimesi laitteen Bluetooth-valikosta

Kun yhteys on muodostettu, kaiuttimesta kuuluu ääni ja Bluetooth-merkkivalo palaa valkoisena. Muodosta yhteys myöhemmin varmistamalla, että Bluetooth on käytössä laitteessa, ja painamalla kaiuttimen Bluetooth-painiketta.

Toisen Bluetooth-laitteen yhdistäminen

Kaiuttimeen voi yhdistää kaksi Bluetooth-laitetta samaan aikaan. Toisen Bluetooth-laitteen yhdistäminen:

1. Yhdistä ensimmäinen laite edellä annettujen ohjeiden mukaan
  2. Valitse toisen laitteen Bluetooth-valikosta Bose-kaiuttimesi

Huomautus: Kun kaiuttimeen on yhdistetty kaksi laitetta, ääntä voidaan toistaa vain toisesta niistä. Jos haluat vaihtaa laitetta, keskeytä ensin toisto sillä hetkellä ääntä toistavasta laitteesta.