Yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Tarvitset seuraavat asiat:

• Laajakaistayhteys ja 802.11b/g/n* yhteensopiva Wi-Fi-verkko (*802.11n on yhteensopiva SoundTouch 20/30 III- ja SoundTouch 10 -järjestelmien kanssa)
  • Verkon nimi ja salasana
  • iOS- tai Android-laite tai Windows- tai Mac-tietokone, joka on yhdistetty samaan verkkoon kuin SoundTouch-järjestelmä

SoundTouch-järjestelmän yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon:

Varmista, että järjestelmä on langattoman reitittimen kantoalueella.

Lataa ja asenna maksuton SoundTouch-sovellus tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi käyttämällä alla olevia linkkejä:

Käynnistä SoundTouch-sovellus.

Yhdistä järjestelmä kotiverkkoon seuraamalla sovelluksen ohjeita.