TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Järjestelmän lisääminen aiemmin luotuun SoundTouch-tiliin

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Jos tililläsi on jo yksi SoundTouch-järjestelmä, voit lisätä toisen järjestelmän Asetukset-ruudussa tarvitsematta luoda uutta tiliä.  

Käynnistä tietokoneessasi SoundTouch-sovellus.

Valitse valikkokuvake (≡) vasemmasta yläkulmasta.
Huomautus: Jos valikkokuvaketta (≡) ei näy pöytätietokoneessa tai tablet-laitteessa, liukuvalikko saattaa olla jo avoinna.

Valitse Asetukset.

Valitse Kaiuttimen asetukset.

Valitse Lisää kaiutin tai luo yhteys uudelleen.

Valitse MUODOSTA WI-FI-YHTEYS ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.