TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon salasanan vaihtamisen jälkeen

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Noudata näitä ohjeita, jos verkkosi salasana on vaihtunut tai jos haluat yhdistää järjestelmäsi toiseen verkkoon.

Käynnistä SoundTouch-sovellus.

Valitse valikkokuvake (≡) vasemmasta yläkulmasta.
Huomautus: Jos valikkokuvaketta (≡) ei näy pöytätietokoneessa tai tablet-laitteessa, liukuvalikko saattaa olla jo avoinna.

Valitse Asetukset.

Valitse Lisää kaiutin tai luo yhteys uudelleen.

Noudata sovelluksen ohjeita yhteyden muodostamiseksi.

Jos sinulla on ongelmia yhteyden muodostamisessa, katso kohta Wi-Fi-verkkoon ei voi muodostaa yhteyttä.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.