Bluetooth®-laitteen yhdistäminen

Jotta saat parhaan hyödyn kuulokkeistasi, määritä ja yhdistä mobiililaite Bose Music -sovelluksella. Lisätietoja kuulokkeiden yhdistämisestä Bose Music -sovelluksella on ohjeessa Kuulokkeiden käyttöönotto.

Mobiililaitteen yhdistäminen

Pidä virta-/Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes kuulet ilmoituksen "Ready to connect another device" (Valmis yhdistämään toiseen laitteeseen) ja Bluetooth-merkkivalo alkaa sykkiä hitaasti sinisenä.

Virta-/Bluetooth-painike Bose Headphones 700 -kuulokkeissa

Ota Bluetooth-toiminto käyttöön mobiililaitteessa. Se löytyy yleensä laitteen asetusvalikosta.

Valitse kuulokkeet laiteluettelosta (etsi nimi, jonka annoit Bose Music -sovelluksessa).

Bluetooth-laiteluettelo älypuhelimessa

Kun yhteys on muodostettu, kuulet äänikehotteen “Connected to <mobile device name>,” (Yhdistetty: <mobiililaitteen nimi>) ja Bluetooth-merkkivalo palaa sinisenä.

Mobiililaitteen yhteyden katkaiseminen

Voit katkaista yhteyden laitteeseen Bose Music -sovelluksella. Voit katkaista yhteyden kuulokkeisiisi myös laitteen Bluetooth-asetuksista. Huomaa, että jos poistat Bluetooth-yhteyden käytöstä laitteellasi, myös kaikkien muiden Bluetooth-tuotteiden yhteys katkeaa.

Mobiililaitteen yhdistäminen uudelleen

Kun kuulokkeisiin kytketään virta, ne yrittävät muodostaa yhteyden kahteen viimeksi käytettyyn laitteeseen. Laitteen on oltava korkeintaan 10 metrin sisällä, sen virran tulee olla kytketty ja Bluetooth-yhteyden muodostamisen sallittu.

Yhdistäminen toiseen mobiililaitteeseen

Voit tallentaa kuulokkeiden laiteluetteloon korkeintaan kahdeksan laitetta. Kuulokkeet voivat olla aktiivisesti yhteydessä kahteen laitteeseen yhtä aikaa. Jos haluat yhdistää toisen laitteen, voit tehdä sen Bose Music -sovelluksessa. Tämä toiminto on Asetukset-valikossa.

Kun kaksi laitetta on yhdistetty, voit vaihtaa äänentoistoa niiden välillä keskeyttämällä toiston ensimmäisessä laitteessa ja käynnistämällä sen sitten toisessa.

Kuulokkeiden laiteluettelon tyhjentäminen

Voit tyhjentää kuulokkeiden laiteluettelon pitämällä virta-/Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes kuulet ilmoituksen "Bluetooth device list cleared," (Bluetooth-laiteluettelo tyhjennetty) ja Bluetooth-merkkivalo alkaa sykkiä hitaasti sinisenä. Poista kuulokkeet laitteesi Bluetooth-laiteluettelosta. Kuulokkeet ovat nyt valmiina yhdistettäviksi.