Kuulokkeiden käyttöönotto

Yhdistä kuulokkeet suoraan Bluetooth®-laitteeseen

Kytke kuulokkeisiin virta. Pidä virta-/Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes Bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä ja kuulet ilmoituksen "Ready to connect another device" (Valmis muodostamaan toisen laiteparin) (jos ääni-ilmoitukset ovat käytössä). Kuulokkeidesi pitäisi olla valmiiksi tässä tilassa, kun ne kytketään ensimmäistä kertaa päälle.

Kuulokkeiden virtapainike

Kytke yhdistettävän laitteen (esim. älypuhelin tai tabletti) Bluetooth-yhteys päälle.

Valitse Bose-kuulokkeet laitteesi Bluetooth-asetusvalikosta. Jos Bose-kuulokkeet eivät näy luettelossa, saatat joutua napauttamaan Hae, Etsi tai Lisää uusi laite laitteen Bluetooth-valikosta.

Kun kuulokkeet on yhdistetty, kuulet ilmoituksen "Connected to X" (Yhdistetty laitteeseen <laitteen nimi>).
Huomautus: Mobiililaitteesi saattaa myös näyttää ilmoituksen kuulokkeiden yhdistämisestä laitteeseen. Tämä vaihe on välttämätön, jotta Bose Music -sovellus toimii oikein.

Mobiililaitteessa saattaa myös näkyä ilmoitus, jossa pyydetään asentamaan virtuaaliavustaja. Voit noudattaa näytön ohjeita ja asentaa sen nyt tai asentaa sen myöhemmin Bose Music -sovelluksessa.

Yhdistäminen Bose Music ‑sovelluksella

Bose Music -sovelluksen avulla voit asentaa kuulokkeesi ja hallita niitä mobiililaitteella, kuten älypuhelimella tai tabletilla. Sovelluksessa voit esimerkiksi määrittää Google Assistant-, Amazon Alexa- tai Xiaowei-asetukset, valita äänikehotteiden kielen, säätää taustaäänien poistoa ja hallita kuulokkeiden asetuksia. (Virtuaaliavustajien saatavuus vaihtelee alueen mukaan.)

Lataa ja asenna maksuton Bose Music -sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta.

Bose-tilin luominen tai aiemmin luodulle Bose-tilille kirjautuminen

Jos sinulla ei ole Bose-tiliä, valitse Create Account (Luo tili) ja seuraa sovelluksen ohjeita.

Jos sinulla jo on Bose-tili, napauta Log In (Kirjaudu sisään) ja anna käyttäjänimesi ja salasanasi.

Kuulokkeiden lisääminen tilillesi

Voit lisätä kuulokkeesi napauttamalla My Bose (Oma Bose) -näytössä +-painiketta.

Etsi tuotteesi pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten Add Product (Lisää tuote).

Huomautus: Jos et näe tuotettasi:

• Katkaise kuulokkeiden virta ja kytke se sitten takaisin.
  • Varmista, että Bluetooth on käytössä laitteessa, jossa käytät sovellusta.
  • Tuo laite, jossa käytät sovellusta, lähemmäs Bose-tuotetta.
  • Sulje muiden lähellä olevien laitteiden Bose Music -sovellus.

Kun olet valinnut kuulokkeesi, seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Huomautus: Jos käytät Apple iOS -laitetta, valitse Bluetooth Pairing Request (Bluetooth-pariliitospyyntö) -ponnahdusikkunasta Pair (Muodosta pariliitos).

Virtuaaliavustajan asentaminen

Valitse virtuaaliavustaja, jota haluat käyttää:

• Jos sinulla on virtuaaliavustajatili, anna käyttäjänimesi ja salasanasi.
  • Jos sinulla ei ole virtuaaliavustajatiliä, luo uusi tili noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Huomautus: Puhepalvelut eivät ole käytettävissä kaikissa maissa.